Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• nigdy się nie spodziewałem że może oczarować ZWYKŁOŚĆ   długo szukałem wśród dam diamentu z idealnym szlifem oprawionym w osiemnasto karatowe złoto   nigdy nie patrzałem blisko zawsze daleko na niebo okolice Kasjopei tam chciałem ją znaleźć   a ona ona była blisko niby ZWYKŁA a potrafi spełnić marzenia stają się realem   jest a ja wciąż nie mogę uwierzyć   11.2024  andrew
    • Ahimsa jest  najskuteczniejszą formą  łagodzenia konfliktu   bez szabli i mieczy gazów łzawiących  i podobnych środków probacyjnych    w tym wieku kali (kalijuga) jest to trudne zwłaszcza gdy więcej dusz jest młodych    każdy kto żyje według zasad w tym Ahimsy  postrzegany jest jako szaleniec   ale to właśnie największy szał objawia się gdy coś lub kogoś tracimy    lub nie możemy sięgnąć czegoś bo gdzieś jest  nawet niewidzialna przeszkoda   czy warto narażać tym spokój?    Klaudia Gasztold 
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Albo obsmarować. Dzięki. Pozdrawiam.
    • obracam głowę światło latarni we mgle księżyca nie ma
    • @violetta jestem zaskoczona takim wynikiem. Bardzo to miłe  :)  Pozdrawiam

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

@Wiesław J.K. bardzo się cieszę, że do gustu przypadło :) Pozdrawiam @FaLcorN to jest skomplikowane :)
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...