Ewa_Kos Opublikowano 4 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Października 2006 ostatnia chwila cicho upadła na ziemię nikomu się nie chce zażynać milczenia pomyślałam na nic starania żaden czas nie jet właściwy na przechodzenie w takim momencie widzę umieranie lata zostaje wtedy puste miejsce swój ślad zostawiony na drodze może pomóc na nowo zrozumieć cztery pory roku czas podzielony tak jak moje życie dlatego już teraz trzeba myśleć o zimie ciepła jesień się skończy i zacznę sama spis z natury - z drugiej strony obiecam że opowiem wszystko choć nikt tego nie zrobił chyba zapomniał - ja nie
Stefan_Rewiński Opublikowano 5 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2006 Ani sygnału o wiośnie, choć smutne- dobre.
allena Opublikowano 5 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2006 W drugiej strofie starczy samo ''pomóc'' bez ''mi'':) A.
Ewa_Kos Opublikowano 5 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Adyć Stefanie - cała wiosna to ja i chciałabym być nią stale ;opisałam tu, że po wiośnie lato , jesień i zima i nie da się inaczej:))) Pozdrawiam i dzięki za zagląd:))) EK
Ewa_Kos Opublikowano 5 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki - zmieniłam :)))) EK
Eugen De Opublikowano 5 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2006 ostatnia chwila cicho spadła na ziemię nikomu się nie chce zażynać milczenia pomyślałam - na nic starania żaden............ bez szybko czas nie jet właściwy na przechodzenie w takim momencie widzę umieranie lata zostaje puste miejsce swój ślad........bez wtedy zostawiony na drodze może pomóc na nowo zrozumieć cztery pory roku czas podzielony tak jak moje życie już teraz trzeba myśleć o zimie................. bez słusznie ciepła jesień potem świątecznie można zakończyć swoje istnienie z drugiej strony........... iStnienie Za dużo przysłówków: słusznie, zupełnie, świątecznie i za chwilę solennie! obiecać solennie i opowiedzieć wszystko nikt tego nie zrobił bo zapomniał - ja nie zapomnę Ewo pozdrawiam.
Ewa_Kos Opublikowano 5 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2006 Dziękuję za pozdrowienia - nad zmianami sie zastanowię. EK spróbuję coś tam pozmieniać:)))Pozdrawiam
Ewa_Kos Opublikowano 5 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję i cieszę się, że byłaś i widziałaś tego ''starca'' Ciągle mu coś doklejam, potem odklejam i nadal ni w 5 ni w 9:))) EK
zak stanisława Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję i cieszę się, że byłaś i widziałaś tego ''starca'' Ciągle mu cośdoklejam, potem odklejam i nadal ni w 5 ni w 9:))) EK Ewuś najlepiej ciąć... he he i to brzytwą. a mise to najbardziej- bo czas podzielony na dwa płynie wolniej i bezpieczniej. "czas podzielony tak jak moje życie dlatego już teraz trzeba myśleć o zimie ciepła jesień się skończy i zacznę sama spis z natury - z drugiej strony obiecam że opowiem wszystko choć nikt tego nie zrobił chyba zapomniał - ja nie" całuski oba kosy w nosy! ES
Ewa_Kos Opublikowano 6 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję i cieszę się, że byłaś i widziałaś tego ''starca'' Ciągle mu cośdoklejam, potem odklejam i nadal ni w 5 ni w 9:))) EK Ewuś najlepiej ciąć... he he i to brzytwą. a mise to najbardziej- bo czas podzielony na dwa płynie wolniej i bezpieczniej. "czas podzielony tak jak moje życie dlatego już teraz trzeba myśleć o zimie ciepła jesień się skończy i zacznę sama spis z natury - z drugiej strony obiecam że opowiem wszystko choć nikt tego nie zrobił chyba zapomniał - ja nie" całuski oba kosy w nosy! ES Już nie będę niczego ciąć bo brzytwę mi ukradli a nożyczki się w moich rękach dzisiaj ''rozdwoiły i mam 2 pojedyńcze ostrza.:)))))) Pozdrawiam y HEK
Rekomendowane odpowiedzi