Fagot Opublikowano 1 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 Wystrzelona z czajnika zatrzymała się na ślubnym kobiercu zgodnie mówiąc TAK !!! W prezencie otrzyma zapałki i butle na gaz...
allena Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 Ciekawy pomysł, można i tak - wielokrotność znaczeń.:) A.
Ewa_Kos Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 Fajnie o tych parach w jednym:))) Pozdrawiam serdecznie:))) EK
zak stanisława Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 W prezencie trzyma za pałki i bu tlĘ na gaz... he he dobre! z jajem pozdr ES
Judyt Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 tylko aby ta para nie była taka ulotna jak " para z czajnika";), pozdrawiam
Fagot Opublikowano 2 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A no tak mi się wymyśliło może pomysł sam w sobie nie nowy ale jakby z innej strony i mam nadzieje, że niebanalnie to wyszło :-) Dzięki za odwiedziny :-) Pozdrawiam
Fagot Opublikowano 2 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje bardzo :-) cieszą mnie odwiedzimy i miłe słowa :-) Pozdrawiam
Fagot Opublikowano 2 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak miało być :-) Dzięki za odwiedzimy i miłe słowa, ogromnie cieszy, że się podoba :-) Pozdrawiam
Fagot Opublikowano 2 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Para jest zawsze ulotna no chyba, że przestaniemy obdarowywać ją w gaz i zapałki ale wtedy to już nie będzie para :-) Pozdrawiam
ot i anka Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 całkiem to zabawne i dwuznaczne:) nie ma co się roztrząsać nad tym:) miła miniaturka:)
Rekomendowane odpowiedzi