Gosiula Opublikowano 1 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 Słoneczny dzień jesieni Zasmuciłam się Czerwienią jarzębiny
Gosiula Opublikowano 1 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 ale mimo wszystko jest miejsce na tytuł więc wypada jakiś nadać... a co do podziału głosek wszyscy mi mówią co innego... sama nie wiem jak to ma być...
Gosiula Opublikowano 1 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 masz racje... 5;7;5 :) to może tak: Słoneczna jesień Zasmucam się kolorem tej jarzębiny
Orston Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie przejmuj się ilością sylab, są różne szkoły - poczytaj i wyciągnij własne wnioski. A w angielskim - 17 lub mniej.
Gosiula Opublikowano 3 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wydaje mi sie ze kazdy z nas w jakims stopniu jest haiku... :) nie dostrzegamy tego na codzien ale haiku to my i to co nasz otacza... dziekuje za wsparcie dzie wuszka
Rekomendowane odpowiedzi