Ewa_Kos Opublikowano 28 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 oddech wieczoru jeszcze pachnie jesienią okno o zachodzie zawieszone nad parapetem iluzorycznie stanęło w płomieniach słońca czerwona sukienka ma więcej w sobie życia przemawia zafałszowanym szmerem tkaniny nie pobiegnę przecież po lepsze niewiadomo komu dawno podarowane bez wzajemności kałuże w brudnej wodzie mają tyle nieba złudnego choć każdy może się napatrzeć nawet błyskawica jawi się podwójnie mając nadmiar światła nie podzieli się z nikim sama w sobie gaśnie natychmiast kiedyś on zabrał mnie w wielki świat ogromne bogactwo do dziś ponad nędzę pochowano na przedmieściach tak jak miłość na pokaz - szarość ukryta w domu gdzieś za szafą z możliwością częstego wychodzenia do nas - stale uzmysławia i potęguje bezradność nocą zadowolona że my znowu mamy siebie dość
Jego Alter Ego Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 no!nie na W tylko na P:) P jak pięknie a to to juz wogole mistrzostwo na dzisiejszy dzien(dla mnie,odbieram mmm): nawet błyskawica jawi się podwójnie mając nadmiar światła nie podzieli się z nikim sama w sobie gaśnie natychmiast wszystko mniam pozdrawiam
EWA_SOCHA Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 pani, to nie na raz, ja jeszcze zajrzę; porozglądam się, zagnieżdżę;) :*
Stefan_Rewiński Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 Jaka ładna melancholia, pozdrawiam z kałuży pełnej nieba, Stefan.
Ewa_Kos Opublikowano 28 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Chyba ta burza jesienią pomaga w pisaniu.Dzięki za zagląd i miłe slowa:))) Pozdrawiam serdecznie:)) EK
Ewa_Kos Opublikowano 28 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czekam i zapraszam i pozdrawiam ciepło:))) EK
Ewa_Kos Opublikowano 28 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo dziękuję za tak miłe słowa,:))) Pozdrawiam niebiesko po burzy:))) EK
ot i anka Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 iluzorycznie stanęło w płomieniach słońca sukienka czerwona ma więcej życia w sobie---> zmieniłabym "czerwona sukienka ma w sobie więcej życia" a reszta...no zatkało mnie! metafory pierwsza klasa i w ogóle mniam!:) zabieram ze sobą:) ps. ja się zgadzam ,burze pomagają, i to jak! w końcu ja zrodzona w burzy, to wiem co gadam:) pozdrawiam
Ewa_Kos Opublikowano 28 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 ot i anka - masz sporo racji no i wzięłam i pozmieniałam; dzieki za podszept, miłe słowa i za zagląd:)))) Serdecznie pozdrawiam:))) EK
EWA_SOCHA Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 wiersz jest piękny, zabieram ze sobą; dwie pierwsze mnie rozbroiły; (jeśli mogę jęknąć na jedno słówko - "iluzorycznie"); buziaki; ewa
Ewa_Kos Opublikowano 28 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jęknij - tylko czym zamienić? mam zastój taki wybiórczy:))) Pozdrawiam i dzięki za podszept:))) EK
zak stanisława Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 Ewuś, jestem pełna podziwu, to niebo i sukienka swietne, buziajczki pa!całuję kosy w nosy,
allena Opublikowano 29 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2006 za bardzo nie mam sie do czego ''przyszyć'':) A.
Ewa_Kos Opublikowano 29 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Stasiu za pozytywa:)) noo staram się:) Pozdrawiam serdecznie. HEK
Rekomendowane odpowiedzi