Marian Koń Opublikowano 27 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 żarem rosnę do ciebie tak samo gorącym a tak innym kwiaty jabłoni zwiędły zostały tylko bicze chęcią rośniesz do mnie tak samo płonącą a tak inną lampki od szampana prysły zostały tylko grymasy wiedziałem że trafię na szubienicę ale miałem dla ciebie nie przez
Marian Koń Opublikowano 27 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 a to, to kicz-wiersz czy kicz-niewiersz ?? pozdrawiam
Marian Koń Opublikowano 27 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 póki co zmieniłem winę na żar i chęć, a ich na elementy palne, a kicz nie kicz ale szukam w sobie liryki której ponoć mi brakuje ... pozdrawiam
Gaja Istnieje Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 Moim zdaniem lepiej by brzmiało bez "gałęzi" i "kropli". Ale to tylko moje skromne zdanie. (ta od ochydnych rymów)
Marian Koń Opublikowano 27 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 zobaczę, pomysł jakiś jest, może to odkiczuje mój kicz ... dzięki
Gaja Istnieje Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 Mam nadzieje 8) co do mojego wiersza to dokonały się zmiany. Jak będziesz/będzie pan miał czas to zobacz/niech pan zobaczy. (nie chce byc nietaktowna dlatego te "/")
Rekomendowane odpowiedzi