Yasioo Zimiński Opublikowano 23 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 Dlaczego nie warto uczyć się filozofii? (to temat mojego referatu. już napisałem i oddałem, ale ciekawy jestem jakie są wasze argumenty) ;)
degrengolada Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 zacznijmy w ogóle od tego, czy filozofii można się uczyć można poznawać, zgłębiać, przyjmować, ale uczyć się? nie wiem... ale ok. dlaczego nie warto? też nie wiem;) ale pomyślę nad tym (tylko trochę ciężko szukać argumentów tak na siłę). pzdr d.
Yasioo Zimiński Opublikowano 23 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. poznawać, zgłębiać, przyjmować. to nic innego jak się uczyć.;) (oczywiście kwestia interpretacji co dla ciebie znaczy uczyć i co dla mnie znaczy uczyć) pozdrawiam yahoo
ot i anka Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 hahaha, a ja Ci powiem tak- po filozofii się wariuje, ja już nie chce mieć do czynienia z filozofami:P
Yasioo Zimiński Opublikowano 23 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ;D pomyślałem też o tym w mojej pracy;) pozdro
degrengolada Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a ja wręcz przeciwnie:D:D:D
degrengolada Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 etam, mam swojego - najlepszejszego. d.
teraa Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 raz: sam chciałem iść bo bym sie spokojnie dostał ale mama mi powiedziała że gówno bym tym miał. miała racje. taki kraj skurwiałych decydentów dwa: pojebałoby kogoś. akurat to dla mnie argument za trzy: studia byłyby nieciekawe. bo paraoks taki że kogoś kręci jakiś nurt, jakaś myśl. a trzeba uczyć się wszystkiego cztery: dużo pieprzenia o pierdołach pięć: jeśli ktoś sam sobie czegoś nei poukłada filozofia nie nauczy czegoś życiowego sześć: nikt po takich studiach nei jest nigdzie potrzebny siedem: argument za: sprzyja piciu i ćpaniu
Yasioo Zimiński Opublikowano 23 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. inaczej, bo widzę że przychodzi ciężko: nie pytałem się dlaczego nie warto STUDIOWAĆ (na Uniwerku czy gdzieś indziej) filozofii, ale dlaczego nie warto się uczyć. uczyć możesz się nawet domu, sroczu, sklepie mięsnym. dlaczego nie warto jej tykać, zastanawiać się? czaimy? pozdro
ot i anka Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 no ten co go ,na nieszczescie znam, to całkiem się nieźle ustawił,jeśli chodzi o pracę, i to nie do końca tak jest ,że nikt nie ma po tym pracy. ja też zdawałam na filozofię:D ale nie poszłam na egzamin:D i teraz robię jeszcze coś pożyteczniejszego:Detnologię studiuję:D nie ma to jak być praktycznym:P ale filozofii mówimy NIE!:D takie sranie w banie, można tak bez studiów, bo jak kogoś interesuje to sam poczyta.
ot i anka Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 aaa, nie warto się jej uczyć, bo tego się nie uczysz tylko poznajesz...uczyć się można matematyki, a filozofii się nie nauczysz...tzn zależy w jakim sensie ehhh...
Yasioo Zimiński Opublikowano 23 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 zastanawiające skąd wiecie jak to jest studiować filozofie skoro nie studiowaliście. może mi to ktoś wytłumaczyć? bo to dla mnie czarna magia.
Yasioo Zimiński Opublikowano 23 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. rozumiem twoją łapanine za słówka. przypuszcam też, że dobrze wiesz o co mi chodziło. jeśli odpowiada ci słówko poznawać to niech tak będzie.Panie profesorze, pan jest głupi jakiś...przecież filozofii nie da się uczyć - można jedynie poznawać. także ten temat to może se pan włożyć... miałem tak zacząć i zakonczyć prace;) pozdro
ot i anka Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 panie yasioo! a właściwie z czego ta praca była????tzn po co, na co? na studiach? jeśli można spytać...
teraa Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 wiec nie am że nie warto. filzofia ma duzo do powiedzenia. "jako rzecze zarathustra" - wszystko sie od tego zaczyna
Yasioo Zimiński Opublikowano 23 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 Koleżance pisałem do szkoły, do liceum ;D No ale ciekawy temat, nie? ;P
ot i anka Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 koleżanka oszukiwała!:D hehe, a na jaki przedmiot?
Yasioo Zimiński Opublikowano 23 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 O dziwo na filozofie ;]
ot i anka Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 hahaha, ale panna nie jest z wrocławia,mam nadzieję?:D
Yasioo Zimiński Opublikowano 23 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a co? jakieś podejrzenia? ;P z Poznania ;)
Rekomendowane odpowiedzi