Orston Opublikowano 19 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 uniosła oczy tej nocy pełnia
Fanaberka Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 Zamach na liczydło! (Ty, Orston, to normalnie rewolucjonista jesteś!)
Orston Opublikowano 20 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ni ma się czego bać. Rewolucja sprawdzona, i to z dobrymi skutkami. Całus posyłam, licząc na wzajemny - O.
Orston Opublikowano 20 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bombonierka słodka; cacko - cudne, własnie odwinąłem ze sreberka. Całusek ze świstem - O.
Orston Opublikowano 20 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Aj, żałuj. Ale nie bój nic, będę wracał - doświadczysz w pełni. Gratuluję skojarzeń. ;)
Ann N.N. Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mnie osobiście zachwyca. Mam coś bardzo podobnego w swoim zeszycie... Może jedynie lepiej byłoby coś w rodzaju - podnosi wzrok - zamiast - uniosła oczy - czyli przejście do czasu teraźniejszego. Tu i teraz. Ale sens i odczucia przy wersji, która jest są równie pełne. Pozdrawiam zauroczona pełnią księżyca, Ann N.N.
Orston Opublikowano 25 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mnie osobiście zachwyca. Mam coś bardzo podobnego w swoim zeszycie... Może jedynie lepiej byłoby coś w rodzaju - podnosi wzrok - zamiast - uniosła oczy - czyli przejście do czasu teraźniejszego. Tu i teraz. Ale sens i odczucia przy wersji, która jest są równie pełne. Pozdrawiam zauroczona pełnią księżyca, Ann N.N. Też miałem z pierwszym wersem problem, ale jakoś tak mi najbardziej pasi, i chyba tak go pozostawię, mimo wie(L)kiej słabości ;) Pozdrawiam w pełni serdecznie - O.
Rekomendowane odpowiedzi