Ewa_Kos Opublikowano 12 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 nie patrz w ogień zatracisz odleglość mówienia szeptem adresat nie myje uszu
jacek_sojan Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 to peel może mu je natrzeć? wtedy wymyje! :)) J.S.
kalina kowalska Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 jeśliby to nie kolidowało za bardzo z zamysłem, to moze ostatni wers dać jako tytuł? pozdr
Ewa_Kos Opublikowano 12 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Myślisz o zamianie czy likwidacji tego co w tytule? Teraz mimo sumiennej nauki nie potrafię zmienić tytułu; taka opcja wchodzi w grę przy ewentualnych przenosinach do ''pp'' Dzieki i pozdrawiam:))) EK
kalina kowalska Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 zamiast tego tytułu, co jest teraz, jak będziesz wstawiała do innego działu, albo do druku, ale to tylko opcja - moze jeszcze coś ci przyjdzie do głowy - ja tak czasem mam i zmieniam (bo ponoc kobity to zmienne są:)) pozdr
Stefan_Rewiński Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 Chłopy tez są zmienne, a jak patrzą w ogień, to nie tylko uszy dęba stają.
Ewa_Kos Opublikowano 13 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No właśnie staje wszystko co nie my te uszy też :))) EK
zak stanisława Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. moja mam zawsze mówiła bratu: - nie patrz w ogień ,bo sie posikasz, he he -ale o głuchocie nic nie wiem, hi hi pa Ewuś
Ewa_Kos Opublikowano 13 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. moja mam zawsze mówiła bratu: - nie patrz w ogień ,bo sie posikasz, he he -ale o głuchocie nic nie wiem, hi hi pa Ewuś Widzisz Stasiu chłopy coś wiedzą na ten temat, bo Stefan nadaremno by nie pisał.Coś jest na rzeczy:)))) EK
Rekomendowane odpowiedzi