Marian Koń Opublikowano 12 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 palę w oknie księżyc prawie w pełni obraz idealny psuje śmieszna grzywka zaćmienie chwilowe chichot w dreszcz wraca obraz dziwniejszy niż na niebiemama przed wujkami chowała mnie do szafy wszyscy pracują w polu dekolty kobiet ja znudzony bo mały poszedłem na wzgórze na środku pokoju trumna w niej szczur-pan nadzy obcy dawali cukierki dotykalipo świetle latarki nie przejdzie się na drugą stronę Edek znienacka kopnął mnie w dupę ja mu co mówi ptaszek do ptaszka – blaszka bezbłędnie wyturlaliśmy się na korytarz poszliśmy brać na litość siostry
Nata_Kruk Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 Marianie, za Twoj wiersz pozostawiam plusa..:).. pozdrawiam.
Gość Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 i dobre jets. a przynajmniej tak mi sie zdaje. pozdrawiam!!!!
greg_lipski Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 ta opowieść ciekawsza jeszcze niż pierwsza z cyklu, bardzo autentyczna i odpowiednio szalona. czekam na więcej szalonych tekstów, więc - nie daj sobie wmówić z tą latarką, da radę! pozdrawiam Greg
Luthien_Alcarin Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 bardzo sprawnie i ciekawie napisane-coprawda wole inną wersyfikacje(troszke mniej rozszalałą tnącą mysli wyraźnie), ale moge przymrużyć na to oko-choc czytałoby mi sie wtedy utwór lepiej.... Ogólnie plusuję z uśmiechem;) Pozdrawiam Agata
sickness Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 Faktycznie szalone i faktycznie niezłe. Ale dla mnie pierwsza część była lepsza.
Marian Koń Opublikowano 12 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 ... pół tuzina ludzi z dobrym gustem ;-) czyli nienajgorzej jeszcze w tym kraju wersyfikacja jest poniekąd pod klimat wiersza ryzyko spore odrzucenia tego tworku, ale przynajmniej taki zapis zmusza do kilkukrotnego przeczytania;-) lubię czasem jak nie wiadomo co z czego wynika ... dogłębnie wzruszony i połechtany dziękuję ... pozdrawiam p.s. mnie najbardziej się podoba jednak szóstka ... ;-)
Barbara_Pięta Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 To i ja plusik dorzucę :-). Pozdrawiam/B.
Marian Koń Opublikowano 13 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 dzięki za koment aż mi w pięty poszło ;-) pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi