M_arianne Opublikowano 10 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 Szklana kula z wodą wśród wodorostów lśni złota rybka *** Akwarium z wodą wśród bujnych wodorostów lśni złota rybka
Ewa_Kos Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wśród wodorostów w szlanej kuli z wodą lśni złota rybka Troszeczkę uporządkowałam zapis, aby sylaby się prawie zgadzały 5 - 7 - 5
Waldemar Talar Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 moja wizja; Złota rybka Wśród wodorostów w słoiku na parapecie pływa marzenie.
Ann N.N. Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 Haiku jakby poprawne, ale nie ma głębi wg mnie. Walduś poprawił je w ciekawą stronę, choć słowo "marzenie" nie powinno być użyte, raczej należy takowe sprytnie wywołać... Ciekawy trop i myślę, że da się coś jeszcze z tego wycisnąć. :o) Pozdrawiam
Ann N.N. Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 tkwi w szklanej kuli powiększona przez wodę złocista rybka
Rekomendowane odpowiedzi