ot i anka Opublikowano 8 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 wchodzę przez okno enter powczorajszy dzień wcale nie zapomniałamtańczę w rytm zielonkawych słów otwarte drzwi lodówki rozmarzam się dla każdego twojego posłuchaj zakładam superlatywy popatrzjust one year of love is better than a lifetime alone* może wystarczy tylko tydzień? no już! --------------------------------------- * queen
zak stanisława Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 to- no już to poganiasz tydzień? ale wiersz ma wiele potencjału opty. i dobrze dosyć tych smutków, jesień to piękna pora roku na słuchanie muzyki, nie tylko wiatru pozdrawiam cię-pło mamuśka!
ot i anka Opublikowano 8 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 poganiam,poganiam...:) i słucham ,słucham:) i jesień, jesień:) biegnę, biegnę:) ściski- córa(nie bura)
zak stanisława Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 jak zwykle robisz to szybko! szast- prast ale nie pogonisz, co ma być będzie, co ma minąc minie cmok..
Nata_Kruk Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 Faktycznie musisz lubić tą grupę..:)) zresztą wcale się nie dziwę..;)... Znów wtrącenie słów angielskich, chyba mnie do tego przyzwyczaisz..:) "otwarte drzwi lodówki, rozmarzam się dla jednego twojego posłuchaj, zakładam superlatywy" ... i tak trzymaj...;) bo marzenia czasem się spełniają. Pozdrawiam... :)
ot i anka Opublikowano 8 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 ale teraz to inny zespół!poprzedni był the cure:) a wstawianie cytatów mi isę spodobało!a co?:) dziękuję za wejście, i przyjęcie do wiadomości:) pozdrawiam (a skowronki wokół uszu:)))
Nata_Kruk Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 Masz rację Aniu.. wtedy był.. the cure.. gapcio ze mnie..:( Skowronki...? wokół uszu, w duszy.. czy w głowie.. zawsze mile widziane..;) Raz jeszcze pozdrowię... :)
Anna Świderska Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 Aniu. uwielbiam taki styl . krótko zwięźle, bez niepotrzebnego gadania. podoba mi się :):) :*
ot i anka Opublikowano 8 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 hehihahu:) dziękuję:*
Patryk Belka Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 Kolejny cytat:] ale Qeen to nie dla mnie... I sam wiersz też jakoś głębiej mi nie utkwił, nie żeby tam coś od strony technicznej czy coś podobnego, bo tu jest według mnie jak najbardziej okej ale jakoś mi tak....:/ Pozdrawiam
ot i anka Opublikowano 8 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja tam Queen prawie nie znam,ale piosenka jest genialna! (just one year of love) polecam:) a wiersz mniej genialny:D dziękuję za odwiedziny i pozdrawiam świergotliwie!:)
Ewa_Kos Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 Piosenka świetna a... wiersz taki ''szybki''.Lubię takie klimaty, a lodówka super - wtręt, a powczorajszy czyli dziś jeszcze bardziej super! Z przyjemnością wielką plusss+ Podoba się... bardzo.Pozdrawiam też bardzo:)))) EK
ot i anka Opublikowano 8 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 mi się też to rozmarzam spodobało- byłam z siebie dumna,że to wymyśliłam!:DDD piosenkę usłyszałam wczoraj poraz pierwszy i się zakochałam...;))) pozdrawiam szybko;D
M._Krzywak Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 No, sprawnie, aż chce się zobaczyc :) Czyli jak najbardziej zasłużony plus - za te superlatywy... Pozdrawiam.
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 Bardzo mnie rozbawiły dwa pierwsze wersy - pozytywnie ma się rozumieć, bardzo ładnie napisane:) Tekst zasługuje na plusa, bo faktycznie bez zbędnego gadania i zgrabniutko, ale muszę zaznaczyć, że jestem przeciwnikiem takiego cytowania, no i końcóweczka - zupełnie niepotrzebna na mój gust, zaniża poziom, a to nie jest dobre rozwiązanie na zakończenie wiersza. Kłaniam się:)
ot i anka Opublikowano 8 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 zakończenie jest uzasadnione- jak coś robię dobrze to na końcu zawsze muszę spieprzyć:D pozdrawiam, i dziękuję ,za mimo wszystko,pozytywny odbiór:P
Oscar Dziki Opublikowano 9 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. plusowo
ot i anka Opublikowano 9 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 dziękuję Oskarze Dziki za tak konkretną recenzję:P ...wiesz co:) alleno dziękuję za plusa i wizyte:) polecam się na przyszłość:D (jakkolwiek to brzmi:P) pozdrówki
Rekomendowane odpowiedzi