Ewa_Kos Opublikowano 5 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 jesienna plucha wisi w powietrzu nasturcje dawno zgubiły zapach wrzesień jesiennym sierpem tnie zawzięcie żółknące pasma trawy słoneczniki pokazują brązową dojrzałość - smakowite ziarna kuszą ptasie dzioby jak wahadła odliczają z wielką dokładnością twarde nasiona puste okrągłe głowy zawsze posłuszne światłu skończyły pozorną wędrówkę dookoła siebie - prawie zwiędnięte same kłaniają się ziemi
zak stanisława Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 dobre! ładny , taki już jesienny!
egzegeta Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dla mnie te dwa wersy prawie tożsame Może tak jeden z nich zmienić...? A wrzesień wiadomo że sierpem jesiennym ....bo jakżeby innym, a może tak złocistym sierpem ..? W sumie ładna ta jesień mimo wiszącej pluchy:) Pozdrawiam
zak stanisława Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dla mnie te dwa wersy prawie tożsame Może tak jeden z nich zmienić...? A wrzesień wiadomo że sierpem jesiennym ....bo jakżeby innym, a może tak złocistym sierpem ..? W sumie ładna ta jesień mimo wiszącej pluchy:) Pozdrawiam raczej tym z czerwoną wstażką!- he he
Ewa_Kos Opublikowano 6 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dla mnie te dwa wersy prawie tożsame Może tak jeden z nich zmienić...? A wrzesień wiadomo że sierpem jesiennym ....bo jakżeby innym, a może tak złocistym sierpem ..? W sumie ładna ta jesień mimo wiszącej pluchy:) Pozdrawiam raczej tym z czerwoną wstażką!- he he Oj tak Stasiu pamiętasz? Ten sierp z tą czerwieniejącą kokardą - istne cudo, no ale trafił chyba w ''dobre ręce''.:)))) Pozdrawiam ciepło :))) EK
Ewa_Kos Opublikowano 7 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję i cieszę się. :)) EK
Rekomendowane odpowiedzi