Ewa_Kos Opublikowano 1 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 wie pani kiedyś też tak pomyślałem - do czasu nie nie uwierzyłem - nawet oczom własnym na szczęście - to nie była wtedy moja żona pani też od paru lat - jest na to narażona tak jest jakoś - nieswojo choć wszyscy śpiewają fajnie zaraz po wszystkim - pobyć jeszcze w raju ale trochę później - ubrać już kobitę tak jak u pani - ona wszystko ma zakryte to może kiedyś razem - póki pani żyje napiszmy - instrukcję jak się trunki pije taki o życiu - prawdziwy o słynnym kowalu rymowany być - musi w każdym jednym calu zabawny - do odczytania na ostatnim balu wiersz inspirowany wierszem Stefana Rewińskiego
Cfaniara44 Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 Brawo! Bardzo mi się podoba! Pozdrawiam cieplutko :) M.
le_mal Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 Zabieram na pamiątkę. Życzę nieustannej weny i wielu wspaniałych wierszy. Ewo,dziękuję za wszystkie miłe chwile. Lila.
Stefan_Rewiński Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 No wiesz, jestem taki jakis chyba zadowolony, usatysfakcionowany (ale słowo, pewnie z błędem), ale powiedz, dlaczego?
egzegeta Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 instruktarz niezamierzony pozdrowionka b.serdeczne
Ewa_Kos Opublikowano 3 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no nie, nie zamierzony dzięki:))))) EK pozdrawiam
egzegeta Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 teraz o wiele lepiej, bo instruktażu udzielamy, a piszemy instrukcję. Taki przyczynek niezamierzony :))) i cieszę się:))
Rekomendowane odpowiedzi