Stefan_Rewiński Opublikowano 1 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 wie pani kiedyś też tak pomyslałem nie nie uwierzyłem na szczęście pani też od paru lat tak jest jakoś cudnie zaraz po ale trochę póżniej tak jak u pani to może kiedyś razem napiszmy taki o życiu rymowany zabawny
Nechbet Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 jedyne co mnie tutaj razi to słowo "fajnie" nie lubię go w wierszach i w ogóle, już ostatnio pisałam o tym pod wierszem ot i anki w warsztacie ;) poza tym bardzo tu sympatycznie :-) i napiszmy w końcu o życiu, taki zabawny i rymowany... moje życie pisze tylko same smutne i białe, no cóż pozdrawiam serdecznie :-)
Ewa_Kos Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 Aż, nęci aż, nęci co by dopisać ale co tam...Fajne! Zaocznie i tak spróbuję. Pozdrawiam pięknie:))) EK
Stefan_Rewiński Opublikowano 1 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jaworzanko, dz, zmieniam, i tyle, a w Jaworze bywam. Pozdrawiam, Stefan.
Nechbet Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 jesli bywasz to.. może kiedyś jakoś uda Nam się spotkać :) a na pewno o ten Jawor na Dolnym Śląsku chodzi? :-)
Stefan_Rewiński Opublikowano 1 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dopisz Ewo, proszę, pozdrawiam, całuję, Stefan.
Stefan_Rewiński Opublikowano 1 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, ten Jawor. Podaj namiary, albo może ja? pozdrawiam.
Nechbet Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 hehe, nie wiem w jakim sensie namiary, może póki co podam numer gg: 9395490 ;]
Stefan_Rewiński Opublikowano 1 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, ten Jawor. Podaj namiary, albo może ja? pozdrawiam.
M._Krzywak Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 Chudy i trochszeczke w nim Maleńczuka - chcąco czy nie chcąco to już nie wiem. "Pomyślałem/uwierzyłem" - eee. Moja opcja: wie pani kiedyś też tak pomyslałem nie nie uwierzyłem na szczęście pani też od paru lat tak jest jakoś cudnie zaraz po ale trochę póżniej tak jak u pani to może kiedyś razem napiszmy taki o życiu rymowany zabawny a zresztą sam pan sobie układaj ;) Sympatyczny i dlatego warto. Pozdrawiam.
Stefan_Rewiński Opublikowano 1 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Michale, czort jesteś, lubie Twoje tak, pozdrawiam, Stefan.
zak stanisława Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 te Stefanowe niedopowiedzenia, kusza widać niejedną-ego pozdrawiam cieplo takiem!
le_mal Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 Stefan,dziękuję za uśmiech. Życzę wszystkiego dobrego. - czasem nieznośna Lila.
zak stanisława Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. och, Lilo, jak dobrze cię czytać, jak miło że jesteś. zmartwiona Staszka Spiewam dziś od rana że imieniny są Stefana życzę Ci, byś był zdrowy kufle spijał do połowy humorem tryskał jak iskra z ogniska takie i jeszcze więcej dobrego przyjmij życzenia, kolego od życzliwego Stasiska!
Stefan_Rewiński Opublikowano 2 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dz, lubię Cię nieznośną tez, pozdrawiam, Stefan.
Stefan_Rewiński Opublikowano 2 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. och, Lilo, jak dobrze cię czytać, jak miło że jesteś. zmartwiona Staszka Spiewam dziś od rana że imieniny są Stefana życzę Ci, byś był zdrowy kufle spijał do połowy humorem tryskał jak iskra z ogniska takie i jeszcze więcej dobrego przyjmij życzenia, kolego od życzliwego Stasiska! Dzięki Stasiu, bardzo, Stefan.
Ewa_Kos Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. och, Lilo, jak dobrze cię czytać, jak miło że jesteś. zmartwiona Staszka Spiewam dziś od rana że imieniny są Stefana życzę Ci, byś był zdrowy kufle spijał do połowy humorem tryskał jak iskra z ogniska takie i jeszcze więcej dobrego przyjmij życzenia, kolego od życzliwego Stasiska! Dzięki Stasiu, bardzo, Stefan. Składam pięknie życzenia co by Stefan się nie zmieniał Wszystkiego najlepszego i duuuużżo zdrowia!
Stefan_Rewiński Opublikowano 2 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ach Panie Rewiński to wszystko przez myślenie ludzie nie chcą myśleć oni wolą wierzyć a szczęście? juz od paru lat nie bywa we wszystkich zakamarkach to dlatego rymują czasem mało zabawnie o życiu może Pan...? buźka Panie Kapeluszniku to dla Ciebie ode mnie :))) na zakończenie :) Uradowałaś mnie Joasiu tym wierszykiem, dz. Ale co to znaczy "na zakończenie"?
Stefan_Rewiński Opublikowano 2 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Stasiu, bardzo, Stefan. Składam pięknie życzenia co by Stefan się nie zmieniał Wszystkiego najlepszego i duuuużżo zdrowia! Dzięki Ewo. Właśnie wróciłem z Lasu Księżnej, bo Henrietka z Dorotką są w Oławie, fajnie razem, pozdrawiam, Stefan.
Rekomendowane odpowiedzi