Jego Alter Ego Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 niż w moich myślach wystarczy że na mnie nie patrzysz już wiem – trans. forma przerasta o dziwo najśmielsze graj mnie do chuja albo chociaż spójrz zapełniam archiwum odkąd w głowie nie ma miejsca na myślenie typukręci mnie to wyczucie rytmu. jedną pałeczką. tą zgubioną. ridem crashem. stopą. odkąd to pot jest nad ustami nie pod nosem? wahałam się podać ci dłoń żebyś nie pomyślał widać nie wie jak daleko może się posunąć. po namyśle nie dalej niż na drugi koniec łóżka
ot i anka Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 dobry, jak zwykle...nie denerwuj mnie! (widelczyk?:)))
kyo Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 poprzednie bardziej, zwłaszcza poprzedni i ten o matce, jesli dobrze pamietam. ten nie podchodzi jakos, moze jutro;)
Jego Alter Ego Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i napój gratis:D
Jego Alter Ego Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. rozumiem ale wróc jutro
EWA_SOCHA Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 trochę zbyt dużo gadaniny dla mnie, ale może się mylę; ale kobito... no trzasnęłaś mnie od samego rana 3 i 4 w 1 strofie; zakończenie bardzo dobre; pozdrawiam ewa
Jego Alter Ego Opublikowano 1 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 dzieki Ewus jak to przesiac?troszke..nie wiem gdzie za dużo.Moze kursywe wywale,tę o pocie,bo dla czytelnika moze nie byc zrozumiala i tak,poza tym nie jest istotna,tak jak reszta. don't know.. :*
kyo Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jednak mnie nie zachwyca tym razem, no niestety, momenty są ale całoś taka porwana dla mnie. :)
Rekomendowane odpowiedzi