Orston Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 róże za płotem wchodzi, by się pochwalić nowym wazonem
Ann N.N. Opublikowano 9 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Intryguje... dlaczego wnosi wazon, a roze zostawia za plotem? Pozdrawiam... :o)
Orston Opublikowano 11 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Intryguje... dlaczego wnosi wazon, a roze zostawia za plotem? Pozdrawiam... :o) Chyba nie wyszło mi tak jak zamierzyłem. Chwaląc się pustym wazonem, chce podsunąć komuś myśl, że coś do niego brakuje i czy ta osoba się domyśli i jeśli kocha to przeskoczy ten płot, żeby zerwać dla niej te róże. Pozdrawiam serdecznie - O.
Ann N.N. Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 Mysle, ze bardzo dobrze to napisales, wlasnie tak mniej wiecej zrozumialam to haiku. Pozdrawiam serdecznie
Orston Opublikowano 11 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To czemu mnie podpuszczasz? :))) Serduszko ode mnie :)
Rekomendowane odpowiedzi