Jego Alter Ego Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Dziabągowi już od jakiegoś czasu ustalam jaki uśmiech na dziś czasem ty decydowałeś o jego natężeniu za bardzo chcesz być zamiast mniew dobrym świetle zatańczy każdy kurz wiem że lubisz pierwiastki te trudno wyliczalne czasem chyba jest światłem ale częściej oszustwem im dłużej myślisz tym bardziej kłamiesz sobie może nie będzie cię we mnie ale będziesz obok
Nechbet Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 smutno, ale na końcu optymistycznie, że jednak będzie...bo to przecież ważne, prawdziwość do bólu, tak czytam i smutno bardzo, szczerze to nic bym nie zmieniała, podoba mi się strasznie w takiej wersji, w jakiej zastałam :) buziaczki Kochanie :*
Jego Alter Ego Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. głowa do góry Czorcie ps.jak już się zarejestrowałeś to czekam na wiersz,wiem że umiesz,widziałam:P
stanislawa zak Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 ech, kumoterstwo rośnie- he he pozdrawiam Martyno!ES
Eugen De Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 już od jakiegoś czasu ustalam jaki uśmiech na dziś czasem ty decydowałeś o jego natężeniu za bardzo chcesz być zamiast mniew dobrym świetle zatańczy każdy kurz wiem że lubisz pierwiastki trudno wyliczalne czasem chyba jest światłem ale częściej oszustwem im dłużej myślisz tym bardziej kłamiesz sobie może nie będzie cię we mnie ale będziesz obok Tak mi się poprzewracało i stąd te podszepty. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi