Tali Maciej Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 myszy wszędzie widziałeś białe twoje czarne rękawiczki na mojej szyi moje białe i puste spojrzenie nie wiedziałam że wiesz po tych wszystkich latach chciałam nowych wrażeń a ty suszyłeś butelki i chrapałeś plecami wciąż widziałeś myszy nie chciałeś się leczyć w nocy krzyczałeś że widzisz spotkałeś nas razem radosnych twoje czarne rękawiczki na mojej szyi moje białe i zastygnięte spojrzenie w pokoju bez okien bezręcznie brak klamek wszędzie myszy i twoje wyrzuty sumienia
allena Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 myszy i myszy czy kot miał urlop? Jak dla mnie za dużo powtórzeń i nie...Kilka lat widział te myszy i przeżył? To moje skrzywienie zawodowe mówi,że delirium to ostatnie stadium, ale co tam... Temat na wiersz nie jest ciekawy:( A.
Jego Alter Ego Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Tali Maciej Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za koment
Tali Maciej Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dezięki za podszepty, coś niecoś skorzystam(-: pozdrawiam
Amelija_Em. Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 bardzo fajnie pomyślany ,....żeby uniknąć zabawy Twoim tekstem i przeklejania i zalepiania, powiem tak:pierwsza i ostatnia z a dosłowna i podobna 1 do 2 , (przypomina mi sie ballada Cave'a and K. Minoque - ale czego?), możnaby zrobic z nich jedną, a pęczniejszą w treść i wieloznacznośc, nie strawię braku klamek, widze w to miejsce brak czegokolwiek (byle nie tak dosłownie).Chrapanie plecami - mniam.Tu widziałabym z kolei jeszcze jakieś dodatki typu " zapach więzienia , niewoli?".Bardzo fajny>Całun.
Rekomendowane odpowiedzi