Plum Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Gdy wczoraj wsadziłaś mi swój języczek pamiętam jak dziś leżę i kwiczę wsadziłaś mi prosto go w odbytnicę A dziś na co liczę że umyjesz zęby bo po wczorajszym śmierdzi ci z gęby [sub]Tekst był edytowany przez Plum dnia 17-01-2004 21:29.[/sub] [sub]Tekst był edytowany przez Plum dnia 17-01-2004 21:30.[/sub] [sub]Tekst był edytowany przez Plum dnia 17-01-2004 21:34.[/sub]
Plum Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 moja edycja to nic jak porawianie błędów ortograicznych to tak na wszelki wypadek jagby ktaś nie wiedział ze na tym świecie som dyslektycy to tacy ludzie ktuży słyszom inaczej i piszą [sub]Tekst był edytowany przez Plum dnia 17-01-2004 22:14.[/sub] [sub]Tekst był edytowany przez Plum dnia 17-01-2004 22:36.[/sub]
Dorma Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Gratuluje poczucia humoru..
Tomasz_Tylczyński Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 To nie jest poezja, a dysleksja nie ma z tym nic wspólnego. Nie mam nic przeciwko świntuszeniu (vide Kochanowski czy Fredro), Ale trzeba mieć jakiś smak. Wyjątkowo nie pozdrawiam.
Klaudiusz Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 miało być śmiesznie ?? chyba nie wyszło... w ogóle jak dla mnie powinno to zostać jak najszybciej usunięte... albo polecam przenieść do "innych form".... a apropo twojego komentarza: masz dysleksję i nie wiesz na czym ona polega?? czy liczysz na to że inni nie wiedzą? już mnie takie tłumaczenia zaczynają denerwować, sam mam problemy z ortografią, ale to wina lenistwa a nie jakiejś mistycznej dysortografii...
Emilia Wojtaszuk Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Witaj! Wyjątkowo prostacki temat i wierszyk.
Rekomendowane odpowiedzi