śpioch Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 kupuję zegarki od oszustów dostrajam wszelkie okoliczności wygodniejwyposażam dom w inne zasady nakazywania wstaję o dobrej porze o tej samej kładę się spać w międzyczasie zamykam się w s-pokoju
Atena Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 ladnie, nawet bardzo:) pozdrawiam
śpioch Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuje bardzo. nie liczyłem na udany debiut ;)
Atena Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 w porównaniu do innch debiutów tutaj, to ten rzeczywiście udany:) oby teraz utrzymać taki poziom słowa, czego bardzo życzę i jeszcze raz pozdrawiam:)
śpioch Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zakodowałem. przepraszam czy my się skąś znamy?;P
śpioch Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ubieraliśmy się wzajemnie swojego czasu. Ja nie widziałem potrzeby;]
ot i anka Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 jak na debiut to naprawdę nieźle...właśnie sobie słucham porcupine tree i pasuje mi idealnie:)pozdrowiona
śpioch Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. stringi
M._Krzywak Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Nieźle, ponieważ to "Śpioch" :) Czyli chcąc nie chcąc - dobrze pan pisuje. Puenta nawet podchodzi, ale faktycznie, dwa pierwsze wersy 3 strofy takie, że tak napisze - se. Pozdrawiam.
śpioch Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Racja. Że tak powiem wiedziałem to (widziałem też) jeno mi pomysłu zabrakło. Dosyć pobłażliwie traktuje ten tekst, także opinia cieszy;) pozdrawiam serdecznie. (dzięki…kolego:|?)
śpioch Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zakładałaś (mówiłaś że sexyy). Osobiście chciałem ci założyć kalesony, ale stwierdziłaś że zbyt wyzywające.
kyo Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 czy ten wierszunio był w Warsztacie? bo już to gdzieś czytałem;) oki debiut:) Pozdrawiam
allena Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Yasioo Z.? taki nick ''śpioch''. No wiesz? Zawiedzionam bardzo.:) A.
Yasioo Zimiński Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bo ja nie miałem pomysłu na inny:P mama mi wymyśliła pewnego ranka;] pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi