JACEK KAWECKI Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 już budzą się barwy jak miłość schodzący z chmur ludzie budują usprawiedliwienia po zimie oblepiają drzewa nieziemskim kolażem natura energetyzuje puszcza pąki i sok -zbyt dużo na raz pęka szklanka wody
JACEK KAWECKI Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 co z tym zrobic wyrrzucić poprawić czy zostawić :)
le_mal Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 ''martwa natura do życia się budzi''-''martwa ''już się nie obudzi:) może ''uśpiona''. Pozdrawiam.
JACEK KAWECKI Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 no moze tak chodziło mi o to ze martwa bo po zimie ale uśpiona będzie trafniej thx le malko :) :*
Anna Świderska Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 barwy jak miłość - schodzą z chmur ptaki, słowa budują usprawiedliwienie dla zimy. kolory oblepiają drzewa - nieziemski kolaż to zbyt dużo - burza w szklance wody nie z własnej winy ...itd:):) wybacz pobawiłam się, ale wiersz nadaje sie do gruntownej przebudowy:) pozdrawiam
zak stanisława Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 budzą się miłości odcienie zieleni schodzący z chmur ludzie budują usprawiedliwienia ptaki pozimowo oblepiają drzewa nieziemskim kolażem natura energetyzuje słońce pąki wiatr i mnie zbyt dużo na raz pękła szklanka wody- tak se pozwoliłam Jacku z pozdrowieniami ES
JACEK KAWECKI Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 dziękiję Aniu za wgląd i zabawę heh Stasiu Tobie też dziękuję za wgląd i zabawę hehe skorzystam z rad miłej nocy :)
Rekomendowane odpowiedzi