Sunny Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 W jednym spojrzeniu z nieba, są już wśród nas; Wdziękiem skrzydeł oczyszczają powietrze na ziemi, Gdy nieskalanym dotykiem, uśmierzają gniew wnętrzności, a ustami przywierają do skóry jak odzienie - widzą oblicze serca...
Nata_Kruk Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 :)... miłe Anioły duszy... ładnie ujęte... ale jakby tak...taka sobie "ukrócona" wersja jednym spojrzeniem nieba są wśród nas wdziękiem skrzydeł oczyszczają powietrze na ziemi nieskalanym dotykiem uśmierzają gniew wnętrzności ustami przywierają do skóry jak odzienie - widząc oblicze serca. PS.I tak mi się podoba. Pozdrawiam...:)
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Przykro mi Sunny, będę niemiły - spodobały mi się właściwie tylko trzy pierwsze wersy, jak teleportacja, b. fajny pomysł. Następne niestety idą w kierunku, którego nie potrafię określić, pozostawiają mnie obojętnym. No np. dlaczego odzienie ma widzieć oblicze serca i dlaczego przywierają ustami do skóry? To mi się kojarzy z pijawkami... A nie dostrzegłem wcześniej, abyś chciał z tych aniołów zrobić krwiopijców:) ps. o, jeszcze to mi się podoba: "uśmierzają gniew wnętrzności". Pzdr! :)
Tomasz_Biela Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 to raczej Anioły na papierkach od cukierków... to raczej wierszyk balonik im mocniej dmuchniesz tym większe wrażenie sprawia a w środku pusta przestrzeń śliny jedynie troszeczkę pracuj
Sunny Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Gdy ustami dotykają innych to mają tak gorące tak gorące i tak gorące usta że ciepło pocałunku rozchodzi się po ciele jak odzienie. Ale można mieć inne spostrzeżenia np. znajomej gdy recytowałem ten wiersz wyobraziła sobie setki tysiące pocałunków które przywierają do skóry jak odzienie. N.K. w tym tygodniu większość moich wierszy były w wersji mini :) taki miniaturkowy tydzień :) B.W. może napiszę kilka wierszy o wampirach ciekawy temat i bardzo popularny hlap,halp tutaj wampir mlaska krwią twoich niewypowiedzianych słów oblizując do bieli zębiska ooo.. znak interpunkcyjny mam miedzy zębami jako wykałaczki użyję kolejnego wersu z twego wiersza uaahhhhaha hlap,hlap:) T.B. Jak zauważyłeś nie pisałem o cukierkach ani balonikach ale jeśli chcesz to możesz dzisiaj sobie je kupić na niedzielnym odpuście a i nie zapomij o kapiszonowcu przyda się tobie przy kolejnych opiniach Dziękuję za odwiedziny.
Espena_Sway Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 po pierwsze tytuł, on już kojarzy się z grafomanią. anioły i dusza, to jedne z tych słów, których używanie w poezji jest już bardzo przetarte. sama treść również nie zachwyca. myślałam, że tematyka będzie ujęta w jakiś oryginalny sposób, jednak się zawiodłam serdecznie Espena Sway :)
krwawa-mary Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Brak ciekawych środków artystycznego wyrazu. Mnóstwo wytartych słówek. Interpunkcja to ja nie wiem gdzie. Temat tak nudny. Wielokropek na końcu pachnie kiczem. Sory ale nic tu nie znalazłam ciekawego choć z łopatką przyszłam ;)
Rekomendowane odpowiedzi