seweryna żuryńska Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 siedzi sobie sumienie i patrzy cynicznie uderzyć jak obuchem czy bardziej lirycznie bo jakoś trzeba ciało w koleiny wtoczyć by głupio nie skomliło nagle w środku nocy a gdzie dumy tuziny i tony rozsądku czemu to chętne ciałko znowu na początku homo sapiens czy seksus kto rozstrzygnie śmiało bić albo nie bić chucie ...żeby to się dało
Sunny Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 O to jest pytanie :) Nie wiem jakich okolicznościach pisałas ten wiersz może podczas przytulanek ze swoim partnerem ale wiersz ciekawie się zapowiadał aż do ostaniej strofy gdy rym włożyłaś nawet dobrze to sobie ułożyłaś ale za mało się z partnerem spociłaś może dlatego koniec jest taki a nie inny może popracuj przy tym wierszu a będzie bardziej ciekawszy. Nie lubię newgowac prac onieważ sam dopiero zaczynam pisać więc za dobry początek - na plus pod warunkiem że doprowadzisz z estetycznymi poprawkami do interesującego finału :) Pozdrowienia Sunny
zak stanisława Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Sewryno, dawno cie nie było, lubię rymowane wiersze więc ten też mimo zakończenia , ale to meskie problemy, nich sobie radzą sami pozdrawiam ES
Kasia_Szymańska Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Sprawnie zrymowany, mimo że stosunek(sic.;) ) rymów dokładnych do niedokładnych zbyt wysoki jak dla mnie, bo ja za dokładnymi nie przepadam. Ale należy się pochwała rzemiosła. Pzdr.
seweryna żuryńska Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 dzięki za słowa dobre i te karcące to miał być taki figielek malutki..ot ku oczek zaiskrzeniu nie pretenduję do poezji wielkiej, za małam ja tylko kocham słów zbieranie w myśl nową, tajemną, barwną, muzyczną tutaj rzadko zaglądam ... pewnikiem duch pokory we mnie zamieszkał a może i sędziwość wieku każe młodych podziwiać, sobą nie zapętlać stron ciekawych czytam..ale już milczę pozdrawiam wszystkich piszących niech was słowa wiodą ku jasniejszym stronom życia seweryna
Nata_Kruk Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Seweryno, nie przejmuj się "biciem"..;)).. wiersz bardzo sympatyczny, ja daję plusa..:) właśnie za rymy i nie tylko... Pozdrawiam Cię..:)
Rekomendowane odpowiedzi