marta_sawicka Opublikowano 31 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 kochanko diabla- nienawisci szalona wynaturzona bestio krzywousta zostan na wieki potepiona bo milosc twoja to milosc pusta ty tylko krwawe zasiewasz plony jak chwast sie wkradasz w ludzkie serca przez ciebie czlowiek zniewolony slowem zabija czynem usmierca przez ciebie tonie w bagnach plomieni poi swa dusze jadem trucizny w pieklo ci twoje zycie zmieni zostawi w sercu zgliszcza i blizny
Sunny Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Pozdrawiam wszystkie diablice kochlice i autorkę wiersza za ciekawe przedstawienie podmiotu lirycznego który może być Marta nie jednego przyjemnego grzeechu warta :)
Nata_Kruk Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Marto, jakże krytycznie o kochance... pewnie bywają i takie, jak tu piszesz... spora charakterystyka, dosadnie pokazana... w sumie... ciekawie. Wydaje mi się ,że w ostatniej zwrotce można zapisać tak, chyba lepiej zabrzmi.... (...) w piekło ci twoje życie zmieni ......... zamiast.. zamieni zostawi w sercu zgliszcza i blizny. PS. "bo miłość twoja to miłość psuta" .... nie zgadzam się, choć w kontekście wiersza brzmi dobrze. Pozdrawiam... miłego dnia..:)
M._Krzywak Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Z taką kochanką to ja moge iśc do piekła... Ale ten wiersz to kiepścizna, tak przy okazji... Pozdrawiam.
Smok Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 takie kochanki to ja znam i są tak samo puste jak ten wiersz.
marta_sawicka Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 serdecznie dziekuje za ocene i podpowiedzi co i jak zmienic,jestem wdzieczna:))))))))))
le_mal Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja na wesoło o tej strasznej kochance. Pozdrawiam.
a._mrozinski Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Mam wrażenie, jakby kiedyś była jakaś późniejsza zwrotka pointująca, a potem została odcięta i... zostało bez zakończenia. Nie przepadam za zbyt patetycznymi i udziwnionymi wierszami. a.
Rekomendowane odpowiedzi