Waldemar Talar Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 ksero dobra rzecz lecz jego odbitka to nieraz ostry miecz.
Jimmy_Jordan Opublikowano 30 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 wiadomo że ksero ksera nie warte oka konesera lecz kopia ksera niestety czasem też ma zalety
Waldemar Talar Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Zalety kazdy ma prawie nawet żaba na stawie bo choc pomarszczona dla bocka wymarzona.
Cfaniara44 Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 bocki wg gustu nie mają bo tylko w biało czarne piórka się ubierają
Waldemar Talar Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 A ja widziałem w czarnym fraku bociana i co ty na to koleżanko wspaniała.
Cfaniara44 Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 mówisz wspaniala? bardzo mi miło i pare latek wnet mi ubyło może podlotek się ze mnie zrobi gdy miłe słowo me lico zdobi?
Cfaniara44 Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 co do bociana mój Waldemarza czas może jeszcze kiedyś pokaże bociana w różnych wiosennych barwach gdy na łąkach będzie polował lub bagnach :P
Waldemar Talar Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Będzie bo bocian to brat naszego krajobrazu który nie zaniknie jak dinozaur tak odrazu.
Jimmy_Jordan Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Odrazu tak on nie zniknie w życiu nie po to lata by znikać w ukryciu
Rekomendowane odpowiedzi