Orston Opublikowano 25 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 jej nagie plecy kłosem żyta wydobyte moje imię
tygrys_pietrek Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 niezly kawalek widze upal sluzy :) albo sie wyrabiasz. pietrek
Orston Opublikowano 26 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 To chyba sprawka upałów. Myśli jakieś takie porozbierane, aż wstyd się przyznać… Ale to chyba zdrowy objaw :-) Pozdrowienia i namiętny całus dla Dzie wuszki, dla Pietrka - bez tego drugiego. O.
Ewa_Kos Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 znów wszystko widać kombajny odjechały żyto skoszone
Manavi Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 ładne. pamiętacie film the Pillow Book? to tak apropos malowania po plecach. i nie tylko... pozdrowionka!
Orston Opublikowano 27 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pogwizdywanie - nad łanem żyta kosy żniwiarzy
Orston Opublikowano 27 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pogwizdywanie - nad łanem żyta kosy żniwiarzy "kosy żniwiarek" - to będą i warkocze panien, ale też i kosy stare dobre, ale też i ostrza maszyn rolniczych co się zwą żniwiarki ;) hoc hoc ... i pogwizdywanie na widok pięknych żniwiarek... pogwizdywanie - nad łanem żyta kosy żniwiarek No, jestem pod wrażeniem :) Całuję nóżki ślicznej dzie wuszki ;) O.
Ann N.N. Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. super, super, super... az mi mrowki po plecach przeszly ;o) gratuluje
Orston Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. super, super, super... az mi mrowki po plecach przeszly ;o) gratuluje Dziękuję, dziękuję, dziękuję kwiatuszku! ;)
Rekomendowane odpowiedzi