Stefan_Rewiński Opublikowano 18 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 mówi pani że ładne i piękny warkocz babci a ja tu tak często sam nie nie jestem znużony czasu też nie mam wiele przy nich tęsknię bardzo do pani
Ewa_Kos Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Oj! myśl - tak to sobie nazwałam bardzo delikatna,acz często w życiu pod postacią pokusy występuje. Niby nic a jednak...Ciekawe - pełne uroku:) Pozdrawiam ciepło z podobaniem i plusem. :)))) EK
Nie Wiem Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Ciekawe, kim ta Pani jest... :) Jak zwykle, podoba mi się, bo to proste słowa, które mówią wiele. I dają się wyżyć wyobraźni. Moja wyobraźnia szaleje :)
Stefan_Rewiński Opublikowano 18 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ona jest. Dz. Pozdrawiam.
Amelija_Em. Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 a ja się zastanawiam skąd ten dystans-pani.kokiety te chłopaki czy co?Całki.Fajny.
Nie Wiem Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Że jest - to jasne. Ale kim jest? Tym zajmuje się aktualnie moja wyobraźnia. Właśnie to w tym wierszu jest najlepsze - że jeszcze długo po przeczytaniu o nim myślę.
Stefan_Rewiński Opublikowano 18 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dz, chciałem powiedzieć, że bywa tak, że fajnie, a tu jeszcze coś....Pozdrawiam, Stefan.
Stefan_Rewiński Opublikowano 18 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No to jestesmy zgodni, pozdrawiam, Stefan.
Stefan_Rewiński Opublikowano 18 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dear Joasiu, trochę nawiązałem do Twoich rozterek, prosto, czy metaforycznie, dz za "żywość", bo jest, pozdrawiam, Stefan. Twego ostatniego z neuronami nie dam rady na angielski, ale będę próbował.
Stefan_Rewiński Opublikowano 18 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O.k.
Stefan_Rewiński Opublikowano 18 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 No, nareszcie zasłuzyłem.
Miłka Maj Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 babska wścibskie niemiłosiernie, ano przytrafiła się i jest, finito; małe ale piękne /jak w życiu, prawda?/
Stefan_Rewiński Opublikowano 19 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 Dz, Miłka. Pozdrawiam.
allena Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 Porywa rwfleksyjność, a że temat dotyczy rzeczy''oczywistych'' i realia są jakie są pomaga przebrnąc z nadzieją.Niech Pan nie zmienia tytułu ; tu wyjątkowo jest ciekawym uzupełnieniem. :) A.
Stefan_Rewiński Opublikowano 19 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tytułem chciałem pokazać "zderzenie" dorosłości z życiem bieżącym, dziękuję za wizytę i komentarz, pozdrawiam, Stefan.
Stefan_Rewiński Opublikowano 19 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki, dzięki...Pozdrawiam, Stefan.
zak stanisława Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 wnuki - radość, babcia - warkocz a pani - tęsknicę piękny Stefanie pozdrawiam>ES
Stefan_Rewiński Opublikowano 20 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No tak, dzięki ES, pozdrawiam, Stefan.
Rekomendowane odpowiedzi