Miłka Maj Opublikowano 18 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 nagle zapragnęłam być wytrawna mówisz powinnaś przydać się dziś albo jutro jak tylko zamknę oczy z wyrachowania jeszcze nie korzystam mam wrażenie jakbyśmy się znali. od zawsze podobam się wariatom nazwij mnie swoją muzą a przy odrobinie szczęścia pozwolę się posiadać w charakterze atutu .................................................. http://www.poezja.org/debiuty/viewtopic.php?id=39860
Stefan_Rewiński Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Dobre wina są tylko wytrawne brunetki powinny mieć temperaturę otoczenia a blondynki chłodne i po południu
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Wytrawna czy wyborowa? Ech, kobiety... ;) ps. odpowiedź jak najbardziej cięta i mocna - fajny dialog się zapowiada:) Pzdr!
M._Krzywak Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Brunetki podobno sa ogniste. Temperament, spiewy, hulanki itp... ale fajny (tak) wiersz. I to bez wylewu uczuc :) Pozdrawiam.
Ewa_Kos Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, ale tylko te wyjątkowe.Już w ulu. Buziaki i pozdrowienia Miłko. Podoba się i to bardzo. :))) EK
sześcioskrzydła serafe Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Bardzo ciekawie, bardzo pozytywne wrażenia :) Pozdrawiam :)
Fagot Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Sympatyczny i wdzięczny wiersz! Podoba mi się i tyle :-) Pozdrawiam
kyo Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 swietne zakonczenie podwyzszylo walor wiersza, bardzo sie podoba:) Pozdrowki :)
zak stanisława Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 nagle zapragnęłam być wytrawna mówisz powinnaś przydać się dziś albo jutro jak tylko zamknę oczy nawet nie wiesz jak bardzo te słowa wzięłam do serca, do siebie; choć ty nie o tym, ale ja tak pa, Miłko!
Miłka Maj Opublikowano 18 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ba, nawet baaardzo :) bez względu na to czy Warmia czy Mazowsze;P
Miłka Maj Opublikowano 18 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no to tylko brunetki, Stefan :)
Miłka Maj Opublikowano 18 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. winna wytrawnie:) czy dialog? riposta musi być cięta a mocna bo mała-czarna; pozdr./V.
Miłka Maj Opublikowano 18 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Podobno? No, Migdał, na kogo Ty patrzyłeś w tym Krakowie? Bez wylewu-buzioł;
Miłka Maj Opublikowano 18 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, ale tylko te wyjątkowe.Już w ulu. Buziaki i pozdrowienia Miłko. Podoba się i to bardzo. :))) EK ale żeś mnie uszczęśliwiła, chybam pierwszy raz w ulu!! Mniodzio na moje skołatane nerwy:) Buziaki/V.
Miłka Maj Opublikowano 18 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam, no nie wiem czy takie pozytywne do końca, ale skoro tak - nie dyskutuję, pozdr./V.
Miłka Maj Opublikowano 18 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hihi, jaki on tam wdzięczny, pierfidny, ot co; Ale miło, że się podoba:) Serdeczności/V.
Miłka Maj Opublikowano 18 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. łomatko, upały minęły:) Czyżbym choć w części przekonała do siebie? Dzięki za odwiedziny, pozdr./V.
Miłka Maj Opublikowano 18 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wiem, Stasiu, nawet bardziej niż...:) I cieszę się, że chociaż nie o tym - mogłam uniwersalniej; Buziaczki juz nocne/V.
sześcioskrzydła serafe Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam, no nie wiem czy takie pozytywne do końca, ale skoro tak - nie dyskutuję, pozdr./V. Mam na myśli wrażenie na temat wartości wiersza. A ono JEST bardzo pozytywne. Muszę nauczyć się wyrażać jasno ;P Pozdrawiam :)
le_mal Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Ja już znam z warsztatu. Teraz dopełniam plusem. Buziołki:))))))))
Rekomendowane odpowiedzi