Anna W. Opublikowano 10 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 Nie! Koniec! Wykrzyczę To! Lecz chcę zapytać : po co? Po co niszczycie inne marzenia Bo tu literka z literką się zamieniła ?! Po co kradniecie szanse na coś pięknego Jeżeli wiecie, że to nic dobrego?! Rozumiem Was, że oceniać chcecie Lecz czepiacie się wszystkiego, jak tylko umiecie Powiedzcie mi czy wy jesteście idealni ? Czemu tylko inni dla Was są banalni ? Nigdy nie myślcie, że się poddam Za honor - wlasne życie oddam Napiszę to tutaj, bo po to ten wiersz Czytajcie sercem każdy nowy wers! ...nie oczami...
yaotzin Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 Opierajmy się na innych wzorujmy się na innych, Napiszmy wielki wiersz dla innych, z nowym świeżym tekstem ale takim samym jak wszystkie inne. BLA "Bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla" Oryginalność bądźmy sobą a wkońcu ktoś nas zauważy nie naśladujmy wielkich bo wielcy nas zjedzą. Ćwicz swoje pióro. Ale nie tak aby pisało jak pióra innych. Jest taka opowieść o dwóćh malarzach jeden malował obrazy tak jak chcieli tego inni osoby brzydkie na jego obrazach były piękne i młode. I był drugi który malował to co widział. Pierwszy za życia był bogaty i umarł bogaty i zapomniano o nim. A drugi ledwo mógł wyżyć z tego co namalował, gdy umarł jego imię było sławione pod niebiosa. spoko ale nadal odsuwasz się od " Samotna Ja ". Choć nie powiem jest lepszy niż "Kim?". Prosty, ale podoba mi sie :]
Tali Maciej Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 a dla mnie to posta do nieba w stylu CZĘSTOCHOWA NIECH SIĘ SCHOWA jak się chcesz przekonać co mam na myśli to poszukaj w moim profilu wiersza o tym tytule pozdrawiam
Anna W. Opublikowano 11 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 wiem o co chodzi :P... asz taka głupia nie jestem jak myślicie
Rekomendowane odpowiedzi