Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Są limeryki poezja i proza a gdzie złote myśli...

Sunny

Rekomendowane odpowiedzi

To wszystko już kiedyś było. A jak nie było to były propozycje i burzliwe dyskusje na ten temat. Widocznie nie zdało to egzaminu. Chyba nie zdaje sobie Pan sprawy ile Org przeszedł już takich zmian. Co jakis czas na orgu wypływają propozycje zmian od osób, które myślą, że wymyśliły cos nowego a tak naprawde wszyscy juz przez to przechodziliśmy
Nie ruszy Pan tłumów, z prostego względu: mało kto ma na to czas. Większości uczciwie pracującym ludziom starcza czasu jedynie na przeczytanie liku wierszy raz na jakiś czas i napisanie jakiegoś komentarza. Po co działy do których nikt nie będzie zaglądał?

Musi Pan mieć bardzo dużo czasu, że tylko siedzi Pan na forum i wymyśla kolejne zmiany..

Pisanie jest jedną z moich pasji której poświęcam tyle czasu ile mam. Jeśli tylko jedna osoba przeczyta mój wiersz to właśnie dla niej było warto go napisać.

Rozważania, luźe myśli tak samo jak niektóre wiersze powstają przy rysowaniu grafiki często są dodatkową interpretacją więc spisuję każdą myśl i tak powstaje wiersz. Słowo do słowa zdanie za zdaniem strofa przy strofie wiersz z wierszem i notatnik nastepny otwieram kolejną myślą.

Pozdrawiam serdecznie

Dzisiejsze lużle myśli, które powstały przy rozmowie z krwawą panią M. i Dormą

Na zmiany jestem zawsze gotowy
ale nie jestem do nich przygotowany,
więc zmieniam się.

Uśmiech jest cenniejszy
od jakiegokolwiek wyrazu twarzy
dlatego utrzymuj go jak najdłużej :)

Może jednak taki dział powstanie nie koniecznie w tym serwerze