Tali Maciej Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. idąc od tytułu poprzez podtytuł aż do pierwzej frazy, powtarzasz jedno słowo trzy razy, to tak jakby czytelnik cierpiał na sklerozę dalej maniera nadużywania entera nie przyniosła żadnych ciekawych efektów, bo ani przeżutnie ani dwuznaczności nie są zauważalne reasumując, wiersz zasługuje na miano GNIOTA a ja takim gniotom mówię zdecydowanie NIE pozdrawiam
marek dunat Opublikowano 4 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 szybko się ze mna rozprawiłeś Drogi Poeto ;-) Ja tylko pyłkiem jestem - bez ambicji zostania tak wielkim jak Ty . Piszę bo tak potrzebuję . Czasami komuś się podoba . Życzę Ci by Twoja technika przyniosła Ci spokojną przyszłość i byś trafił do kanonu ,, świętych ,, poezji . Mam takie dziwne wrażenie , że poezja w zetknięciu z niektórymi wrażliwymi poetami staje sie równie wrażliwa na człowieka , jak polityka w wykonaniu LPR-u . pozdrawiam serdecznie .
marek dunat Opublikowano 4 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 no zgadzam sie dzie wuszko. Niestety to Polska własnie . Polskie piekiełko . Tu nawet poezja rodzi zbyt durne emocje . Przepraszam . Używając słowa poezja mam na myśli teksty panów Krzywaka i Tali Macieja .
Tali Maciej Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 ale to nie my jesteśmy tymi "emocnonalnymi" pozdrawiam
marek dunat Opublikowano 4 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 o nie ! w żadnym wypadku nie Wy !! Wy jesteście doskonałymi (cokolwiek to słowo oznacza) POETAMI. Z prawem wbicia w błoto każdego ,,prymitywnego narcyza,, - cytuje p. Tali Macieja
Tali Maciej Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 przepraszam ale to nie ja pisałem jako pierwszy riposty, bo nie sądzę że akurat znalazłeś mój wiersz ot tak z przypadku(-: więc kto tu tak naprawdę się wygłupia??? sam sobie odpowiedz
marek dunat Opublikowano 5 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 ja też ! :-) to facet z charakterem .nieźle też pisze. i mówię to całkiem poważnie .
Tomasz_Biela Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 pióro grafomana ma pan opanowane. wiersz - pierwsza jego klasa, stalówka mentalna grafomana. bywaj
marek dunat Opublikowano 5 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 dziękuję Panie Tomaszu . Bywaj . ;-)
Rekomendowane odpowiedzi