zak stanisława Opublikowano 28 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 Miło mi że zagościłeś kyo,a cień orła w piosence też był wypożyczony ze starych legend, więc czemu nie? Ikary wspólczesnej młodzieży - orłami. pozdr.
kyo Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. alez jak najbardziej, tylko to wyrazenie bedzie budzic niesmak, ale jako calosc, wiersz jest bardzo interesujacy:) Pozdrawiam
Lady Aj Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 Bardzo dobry wiersz.. choć ja bym tego motta się pozbyła - oczywiście z wiersza, a nie z życia :) Czytałam kilka razy, jeszcze przeczytam, za każdym razem wyczytuję więcej. Pozdrawiam ciepło. L.A.
zak stanisława Opublikowano 28 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 Lady, miło cie gościć, uwagę wezmę do serca ale póki co, niech pobędzie. pozdrawiam miło.
Mag Ost Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 Bardzo dobry wiersz, taki do przemyślenia... pozdrawiam ciepło
zak stanisława Opublikowano 28 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 odpozdrawiam z radością Mag!
allena Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Potem to już tylko ciemność - chciałoby się rzec. Wiersz dobrze napisany ale po tytule taka się ''ciśnie'' odpowiedź.:) A.
zak stanisława Opublikowano 29 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 dzięki Alleno, ale moze jest nadzieja, że nie ciemność, ale nowe lepsze życie. pozdrawiam
zak stanisława Opublikowano 23 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 jo, przekorna dzo... niech ci tam buzia mocna, gorąca od eski
Rekomendowane odpowiedzi