Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Berenika97

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

nie myśli już czemu kupuje na Temu choć wie że te bzdety na raz są niestety :)
    • @Berenika97 Trafienie, Ber. Elektronika i wszelkie techniczne gadżety, to słabość facetów

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Cieszę się, że piszesz o reklamie i mediach. To ostatnio moja strefa zainteresowania.   @Alicja_Wysocka Zawsze lepsza ta kolejna Jak odkryta tajemnica Bo największa jest emocja Kiedy nowość lub promocja   *Dotyczy wszystkich "towarów"
    • Spotkajmy się nago i najchętniej na saunie, gdzie oczywiście dojdzie do czegoś i oczywiście tylko między nami. Wtedy będzie przynajmniej szansa jakaś, że co zapadnie między nami umknie uwadze postronnych i nami przecież tak niezainteresowanych. A to co nasze będzie piękną, choć erotyzującą, możebną tajemnicą.     Warszawa – Stegny, 07.07.2026r.  
    • On napar da. Jaja drap, Anno!
    • @Berenika97 "Rozpacz nie jest autorem. Jest zbyt szerokim marginesem". To zdanie mi się spodobało. Tak jakby, albo nie jakby, tylko pełne nadziei. Zresztą, w ogóle cały wiersz odczytałem jako pełny nadziei. Gdy czytałem go po raz kolejny, to już nie zwracałem na to uwagi.  
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...