Gosia Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Ptak ma skrzydła – jest wolny W każdej chwili może unieść się wysoko nad ziemią I szybować bez pamięci wśród obłoków Pozbawiając tę istotę skrzydeł To tak jak być odbierał miłość innej osobie A człowiek bez miłości nie potrafi normalnie żyć Tak samo jak ptak bez skrzydeł...
Seweryn Muszkowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 hej wiesz, musisz coś wykombinować, żeby zmienić to (bo przeczytaj i zobacz jak to brzmi): Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A tak poza tym, to zgadzam się w 100%. Ptak bez skrzydeł, to istota biedna i skazana na klęskę, tak jak człek pozbawiony miłości. Pozdrawiam, s.m. [sub]Tekst był edytowany przez Seweryn Muszkowski dnia 05-01-2004 17:06.[/sub]
Alicja Wlodarczyk Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 eh gosienka: zanim wiersz ci skoemntuje, to o czyms innym ci w goloce zawiruje, to ze masz talent to chyba juz kazdy wie, i do czytania twoich wierszy sie rwie, ale oprocz tego umiesz poezji oddac sie cala, i za to cie chwale chociaz artystka jestes jeszcze mala, bo do prawdziewgo zwycietwa potrzebujesz duzo lat, lecz mam nadzieje ze przeczytam w gazecie "za malgorzaty poezje niech bedzie jej wiwat!". nie no to taki wierszyk z humorkiem ale na serio twoja poezja jest suuuper!
Julia_Tomaszewska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Kącik wzajemnej adoracji ;) Ja tylko mogę zarówno Pani Gosi jak i Alicji życzyć dalszych artystycznych sukcesów. ...i pomyśleć, że kiedyś było się młodym i mądrzejszym niż w chwili obecnej( na prawdę tak uważam :) Pozdrawiam serdecznie
Klaudiusz Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 a ja mam nadzieję, że ten wpisik to żart był :))) bo atrystka chyba jeszcze za mała żeby już kłamała :)))) ale z tymi skrzydłami na serio trzeba coś zrobić bo na trzech skrzydłach to żaden ptak nie polata :)))
Valdessa Kane Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 dziwi mnie, iż mimo BARDZO słusznych uwag Seweryna i Klaudiusza nic do tej pory nie zrobiłaś z tymi tragicznymi skrzydłami
Catalina Acosta Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 "Ptak ma skrzydła – jest wolny W każdej chwili może unieść się wysoko nad ziemią (...)nie potrafi normalnie żyć Tak samo jak ptak bez skrzydeł... " - przypominam, że są jeszcze na tym świecie nieloty, które radzą sobie doskonale mimo swojej "ułomności"... Cmok&Cat
Rekomendowane odpowiedzi