Orston Opublikowano 21 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 ten zapach lip z ostatnim szkolnym dzwonkiem brzęczenie pszczół
Waldemar Talar Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Pachnące lipy ostatni drzwonek szkolny startem wakacji. Pozdrawiam Waldemar
Ann N.N. Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pieknie, jest dynamika i nastroj. A malo slow. Pozdrawiam serdecznie
tygrys_pietrek Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 dobra rzecz. gratulacje. pietrek
Ewa_Kos Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 ja też widzę, co się dobrze dzieje:) Pozdrawiam:)))) EK
Dora Kalla Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 tyle, że to nie haiku , a tanka. pomyłka z działem.
Orston Opublikowano 5 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Doro Kallo! Pomyłka z działem - tutaj się pisze wiersze, a nie brednie.
Dora Kalla Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 nie wiersze, artysto, ale haiku, a to różnica. Tanka to wierszyki bardziej liryczne, a te cyniczne lub z humorem to senryu, kolego. Ale o tym trzeba wiedzieć, aby dyskutować, Orstonie. A żeby wiedzieć, trzeba dużo czytać. Ty wolisz atakować.
Rekomendowane odpowiedzi