Rafał S. Opublikowano 19 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 Jak wiele mamy Nie cenimy ani chwili Patrzymy nie dostrzegając Tych wartości, które są Tak szczerze szczodre Ten ktoś, kto zwykł Głowę głaskać czasem karcić Dziś prawie zapukał Do tych wielkich wrót Ona, która dala radość Stawiania kroków po ziemi Teraz zalewa się łzami Pytając siebie i Jego- dlaczego? Wciąż jeszcze mam Tą Której jestem okiem w głowie Chce mnie tulić, zalotnie się Uśmiechać- o Nią też się boje Może czas już szerzej spojrzeć „Co ma być to będzie” Ja tu jeszcze jestem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkAzAnA zA dUmĘ Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 Refleksyjne Mi się podoba:) Na razie tyle;) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lady bug Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 hmm. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Don_Kebabbo Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 Pierwsza strofa nie spodobała mi się, ale nie zniechęciłem się i przeczytałem wiersz do końca. Za to pozostałe jak najbardziej na plus. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi