Viola incielo Opublikowano 17 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 Dokąd zmierzasz przyjacielu? Myślisz sobie: brak mi już sił Muszę stąd odejść świat jest taki zły Jednak ciągle stoisz tu, w tym porcie Chcesz odpłynąć lecz chęci może brak Serce dawno już odpłynęło w dal Złożyłeś je na pokład jak bezcenny dar Zostałeś teraz tu, ty sam Bez nadziei że kiedyś serce powróci Bez wiary na szczęścia znalezienie Bez pokory uniżenia Bez miłości, pohańbienia
zak stanisława Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 przegadany, ostatniwers - bez miłości, pohańbienia- do wyrzucenia pozdrawiam ciepło ES
SkAzAnA zA dUmĘ Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Ja bym zostawiła tak, jak jest Podoba mi się pomysł Podoba mi się budowa Podoba mi się treść Duży plus! (+) Pozdrawiam:)
Viola incielo Opublikowano 18 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. miło słyszeć słowa uznania :) Pozdrawiam - Viola incielo
Rekomendowane odpowiedzi