Olesia Apropos Opublikowano 14 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 czarną kredką obrysowuję co chciałbyś przemilczeć dojrzewam jasnowidzeniem w patrzeniu na dym smród spalin wizualizuje mi ciebie w istocie przeglądam się w betonie - robak na twoim sumieniu tak tylko blizny na mrozie mnie rwą * * * co z tego że mam kanty - zbuduję dom cztery ściany cztery kąty krzesło dla niego i dla mnie dużo miejsca centralne ogrzewanie jeden pokój okrągły stół
kyo Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 bardzo sie podoba Yasiowi ;) Pozdrowka :)
Olesia Apropos Opublikowano 14 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 yyyy Yasiowi? jakim cudem?;P a Tobie?
kyo Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 yhhh, Yasio to Jasio ;) ja Jasio wiec Yasio:D hehehe dobra juz mam 39 przedmeczowo:PPPPP
Olesia Apropos Opublikowano 14 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 eee, no to nie myl mi Zimińskiego z Tobą Ja-nie:P
kyo Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 nie mam rozdwojenia jeszcze :P Pozdrowka Yasio :)
Olesia Apropos Opublikowano 14 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 eee, to wrzuce na nasz drugi portal;)
Jego Alter Ego Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 och,smoky eyes!wiesz co myślę:)a wiersz?na plus.duży,pozdrawiam
Olesia Apropos Opublikowano 14 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Marcyś, weź no mnie kiedy opierdol;) bo widzę, ze się wcale nie rozwijam:(
Jego Alter Ego Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mogę Cię co najwyżej..;))smoky eyes juz mam zrobione,czekam;) ps.opierdole Cie na uszko:D
sława_zaczek Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 już wy się tak nie opierdalajcie, bo jeszcze cosik sobie pomyślę! ale Olesiu, przyznaję rozwijasz się - coraz lepsze wiersze piszesz, pozdrawiam ciepło
Olesia Apropos Opublikowano 14 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mogę Cię co najwyżej..;))smoky eyes juz mam zrobione,czekam;) ps.opierdole Cie na uszko:D nie kuś bo poszczę;)
Olesia Apropos Opublikowano 14 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję:D strasznie mi miło, naprawdę:) ślicznie dziękuję:)))
Olesia Apropos Opublikowano 14 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 ale powiedzcie mi co wyciąć, zmienić i w ogóle, bo mi zależy, żeby to było dobre, nie tylko poprawne
kyo Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mogę Cię co najwyżej..;))smoky eyes juz mam zrobione,czekam;) ps.opierdole Cie na uszko:D nie kuś bo poszczę;) poscisz? hyhyhyhy dobra spadam bo sie zarycze na smierc! Janas na generala albo CH C W D M
M._Krzywak Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 czarną kredką obrysowuję - 9 zgł. to co chciałbyś przemilczeć. - 7 zgł dojrzewam jasnowidzeniem - 8 zgł w patrzeniu na dym - 6 zgł smród spalin wizualizuje - 9 ( Kazik :) ? mi ciebie. w istocie - 7 i po co ta kropka ??? Ponadto za duża tego "ja": obrysowuję dojrzewam przeglądam mnie mam zbuduje mnie Do przebudowy !!!
Roman Bezet Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 To raczej planowanie przeszlości. Kanciasto. Zanczy za krótkie wersy, nie ma przestrzeni, tylko napięcie. pzdr. b
Olesia Apropos Opublikowano 15 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. eeee ja tam nigdy nie zwracałam uwagi na sprawy techniczne w wierszu po prostu pisze a kształcona w tym nie jestem;P jak pomożesz - przebuduję
Olesia Apropos Opublikowano 15 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bardzo jestem spięta więc da się coś z tym zrobić czy nie?
Rekomendowane odpowiedzi