pathe Opublikowano 7 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 początki i końce zwykle banalne pod tym samym niebem Kasie Tomki świergocące indywidua pomiędzy także bywa przewidywalne- o oczach pełnych gwiazd w bliskości kosmicznej- wcale nie ciał ewentualnie drogi mlecznej smsy o pogodzie dopóki, noc skrywa niedoskonałości młodej cery, zaskoczcie się czymś więcej niż klepaniem po plecach jedzeniem cukru i ziewaniem zakochanie to czkawka z flash-back
Ingalil Thing Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 Hej! Podoba mi sie to co napisałaś, jest w tym dużo prawdy. Nie wiem co prawda, czy powinnam sie wypowiadać, bo jestem tu nowa, ale spodobalo mi się i jest mi w jakiś sposób bliskie . Pozdrawiam:)
pathe Opublikowano 7 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no to co, że jesteś nowa? każdy ma takie same prawa przecież:) fajnie, że spodobało pewnie Tobie bardziej niż mi;) buźki śle! ----------------------------------- za szczere komentarze podziękuję;)
Archie_J Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 Prawdy w tym dużo. Moja interpretacja taka: zbyt dużo na świecie naśladowania innych. Wszyscy robią to, co jest na topie, zero pomysłowości. Dobrze to ujęłaś, ale ciężko się czyta (a moze to zmęczenie). Bez porywów, ale +. pozdr. Ariel
Stanisław Kamykowski Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 pointa mi nie leży i to nawet mocno, ale ja mam taką antypatię do wszystkiego co w u nas po innemu nazywają, najbardziej na plus pierwsza strofa pozdrawiam:-)
pathe Opublikowano 8 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. e tam co ja zrobię, że flash-back ma definicję po polsku na dwqie liniijki;) jak się ugładzi dobrze bedzie leżeć;) buźki
pathe Opublikowano 8 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. witam, nie wiem jak zrobić żeby czytało się lepiej. masz jakiś pomysł? tak wiem, że bez polotu nie jestem szczególnie nim zachwycona. interpretacja dobra, a jak masz ją uszczgółowioną w głowie w tym kierunku to nawet z plusem;) pozdr Aga
pathe Opublikowano 8 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak ja Cię lubię za te uwagi!:) pozdr Aga
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Cześć patty. Nie wiem, czy się ucieszysz, ale mi to się kojarzy z Japonią, japońską mangą - te oczy pełne gwiazd i nieporadność plastiku, że tak powiem... :) A piszę to, abyś wiedziała, że twój wiersz ma dla mnie udaną aurę, dobrze te emocje opisałaś, można tą scenę zobaczyć. Pzdr:)
pathe Opublikowano 8 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. powiem Ci, że ciekawą masz wyobraźnię, co mnie za każdym razem zaskauje. pozdrawiam jabłkiem słodkim/Aga
Rekomendowane odpowiedzi