Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• Bardzo przyjemny był lot przez te wszystkie galaktyki.Zawsze się zastanawiam jak to wszystko powstało;chyba niemożliwe żeby przez sześć dni...Pozdrawiam.
    • korytarzyki ładne obrazki jeżyki na ścianach trzydzieści ułożonych puzzli nawet trzysta kolorowych baśni otwarte okna podziękowania     wysoki sufit przed izbą przyjęć stołeczków dużo koszarów ściany wystrój przez lata w coś upiększany dużo tu troski bagaż decyzji wypisywany z receptą: Blitzkrieg   ale to miasto nieregionalne dzieci bez szybkich ścieżek jak zatem   Dam [im] miejsce w moim domu i w moich murach oraz imię lepsze od synów i córek, dam im imię wieczyste i niezniszczalne. Iz 56,5         @Marek.zak1   Marku, przepraszam, ja go skasowałam już. Jeśli chcesz coś dopisać, to proszę, jeśli nie chcesz, nie ma sprawy. Mam nadzieję, że już lepiej się czujesz.  Pozdrawiam serdecznie :-)
    • @Gizel-la   I tak, i nie. Zależy od punktu widzenia, oraz... nawiązania do treści tomiku "Mi.ości - wiersze najgorże"    
    • w ciemnościach  jeszcze nienadeszłych świtów ukryte piękno  oswajam  ruchem cienia i światła    w rannej rosie nasze głosy i szepty ciche niczym  najpiękniejszy akord natury    w swoich wszystkich  wyjątkowościach twoje ciało  między liśćmi paproci  karmię    owocami goji          Lifting 2025    
    • @Witalisa Właśnie tak jak piszesz. Pozdrawiam.    
  • Dodaj nową pozycję...