M._Krzywak Opublikowano 5 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A są takowi ? Brrrrrr.... tam brrrr, najlepsiejsze bieszczadzkie trunki - czytaj - nie mam juz wątroby i innych;) No tak - Bieszczady i tanie wina to jest prawdziwa poezja... Ech...
EWA_SOCHA Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 o żeszty.... okropieństwa??? dziewczęta??? o żeszty orzeszku!
Jego Alter Ego Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Ewa,może dzisiaj pomęczymy Michała?:):)
EWA_SOCHA Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 cicho sza, bo dzis też%... jeszcze bana dostaniem...:)
M._Krzywak Opublikowano 5 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Cierpiałem i dalej cierpie... Ech...
Mag Ost Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 ja to widzę celę śmierci i niezbyt miłe czekanie... jakos potrzebuje czasu zeby przetrawić Twój wiersz, ale jakos dziś nie w moim nastroju, może wpadnę potem pozdrawiam Mag
M._Krzywak Opublikowano 6 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Blisko, trafnie i celnie... :)
Jego Alter Ego Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Michale,teraz jest p-e-r-f-e-k-t-o :)
Mag Ost Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 kurcze, dla "takiego czekającego" to miecz Aleksandra to raczej nie legenda - śmiałe cięcie i już węzeł życia rozwiązany - i szkoda że już ...już po wszytkim wróciłam już, cieżki obraz, biorąc pod uwage że ja ostatnio w innych przestrzeniach myslowych, ale do Ciebie zawsze miło wpaść :) nawet gdy tylko kwadratowe kształty wokoło - czy to znaczy ze tych cel wiecej, i więcej czekających, o kurcze!!!
M._Krzywak Opublikowano 6 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Prawda ? Nie jest to optymistczna wizja, aczkolwiek bardzo fajnie, ze zostało trafione, co najważniejsze. Ten miecz także nie trafil przypadkowo - to przecięcie mieczem można odnieśc własnie do wszelkich problemów, jakie mamy tu i teraz. dlatego lepiej az tak bardzo sie nie pzrejmowac czasem... Dzięki wielkie :)
Stefan_Rewiński Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Dobrze jest poczytać komentarze, nie trzeba tak główkować, ja tym razem wygodnicko, już chyba nie poprawiaj, dobrze się wyobraża. Pozdrawiam, Stefan.
M._Krzywak Opublikowano 6 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. He he - no nie ? Zresztą te tańczące szczury też nie sa przypadkowo, ale długo by o tym opowiadac :)
Mag Ost Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Prawda ? Nie jest to optymistczna wizja, aczkolwiek bardzo fajnie, ze zostało trafione, co najważniejsze. Ten miecz także nie trafil przypadkowo - to przecięcie mieczem można odnieśc własnie do wszelkich problemów, jakie mamy tu i teraz. dlatego lepiej az tak bardzo sie nie pzrejmowac czasem... Dzięki wielkie :) tak, to mądre podejście nie przejmować sie czasem...choć lepiej trzymać miecz w dłoni niz miec go nad głową jak to w zyciu bywa... choć z tym trzymaniem broni przy sobie to myslę, że ryzykowne - kto mieczem wojuje,ten od miecza ginie;) ...a takie tam moje refleksje ostatnio część wiersza kryje w sobie pewne treści, których do konca nie umiem powiązać - tańczące szczury,proch w garści, głupie wiersze o tulipanach pozdrawiam Mag
M._Krzywak Opublikowano 6 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Prawda ? Nie jest to optymistczna wizja, aczkolwiek bardzo fajnie, ze zostało trafione, co najważniejsze. Ten miecz także nie trafil przypadkowo - to przecięcie mieczem można odnieśc własnie do wszelkich problemów, jakie mamy tu i teraz. dlatego lepiej az tak bardzo sie nie pzrejmowac czasem... Dzięki wielkie :) tak, to mądre podejście nie przejmować sie czasem...choć lepiej trzymać miecz w dłoni niz miec go nad głową jak to w zyciu bywa... choć z tym trzymaniem broni przy sobie to myslę, że ryzykowne - kto mieczem wojuje,ten od miecza ginie;) ...a takie tam moje refleksje ostatnio część wiersza kryje w sobie pewne treści, których do konca nie umiem powiązać - tańczące szczury,proch w garści, głupie wiersze o tulipanach pozdrawiam Mag To tak wytłumacze, bo nikt nie widzi - szczury - kto pamięte legende/bajkę o szczurach, które poszły za grajkiem, może sobie przełożyc tak - dwa szczury wodzone za nos, grajek - może jakiś absolut, przełożone to na ludzi - a dwa znaczy para. Czyli zakochani, pzryjaciele sa okłamywani, czy zwodzeni, ale i tak umrą - proch - to do "z prochu powstałeś, w proch się obrócisz" - a peel to może byc poeta :)
Stefan_Rewiński Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. CHĘĆ POZNANIA (by Dzie Wuszka)) tak to już jest z tymi mieczami wieszane na poczatku wypalają w ostatnim akcie po co grosze trzecie powtórzenietak nigdy nie było ale kulistość ma swoje zaokrągla w dłoniach garść ostatniej szansy proch napuszony prze aż bardzo w chęć poznania koszmaru P.S. Koniec cytatu.
Stefan_Rewiński Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No to już wiesz, ahoj.
M._Krzywak Opublikowano 6 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zabieram Was obije do ulubionych... kazamatów :)
Rekomendowane odpowiedzi