M._Krzywak Opublikowano 5 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 wyłania się obraz, twarz w takt ruchliwych cieni rzuconych przez światło, zbliżyłem głowę do zimnej, granitowej ściany (nie bierz mnie tak nagle) cisza głośniejsza niż strzegący murów strażnicy, grający w karty na grosze, krzyczeć, ale w gardle przerażenie wiąże supeł bo miecz Aleksandra to legenda blisko, za blisko tak blisko nigdy nie było kształty kwadratowe o pojemności mogącej ukryć dwa tańczące szczury, w dłoniach garść prochu co pozostał z ostatniej szansy (chyba dwa lata temu) w kieszeniach pochowane głupie wiersze o tulipanach (a może o różach) przestałem wierzyć w chęć poznania koszmaru na sobie.
Kirke szalona Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Drażni mnie ten "cień ostatnich cieni' podejrzewam, że celowo ale jednak mnie gryzie... Pozdr Asia
Kirke szalona Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Nawiązanie do węzła gordyjskiego fajnie wplecione... :-) to lubię.
M._Krzywak Opublikowano 5 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Cienie zmienione, wpadne za to później po sąsiedzku :)
Kirke szalona Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Teraz nie gryzie. Uśmiechy dzięki za koment, ja też leciutko zmieniłam tylko tytułu nie umiem edytować. :-) Pozdr Asia
M._Krzywak Opublikowano 5 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja też pogrzebałem, a tytułu zmienic, to chyba nikt nie potrafi :)
Kirke szalona Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 A nie powinno byc "wyłania" zamiast "wyłonia" -literówka? I jeszcze "wiążę w supeł" albo "wiąże supeł" :-) Teraz bez powtórnych cieni lepiej. :-)pozdr. Asia
EWA_SOCHA Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 panie Michale, ja obiecuje wrócić... bez kawy ani rusz:) póki co podoba mi się:))) i uklad bardzo fajny:)
M._Krzywak Opublikowano 5 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Układ jest pod specjalnym nadzorem specjalnie dla antałów :)
Ewa_Kos Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Michał nie wiem czy dobrze myślę, ale czytając Twój wiersz poczułam się jak widz oglądający bardzo ciekawy obraz; tak to odczytałam i podoba mi się - budowa jest ok:)) Pozdrawiam serdecznie. :))) EK
M._Krzywak Opublikowano 5 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To dobrze, potwierdza to moją tezę, że jednak coś zobaczyc można, wbrew hipotezom, że nie można, hihihihihihi.
Jego Alter Ego Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 eee tam:P czytam czytam podoba mi się podoba a tu taki zrąbany koniec.I juz
M._Krzywak Opublikowano 5 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wycinac ??? Nie, niemożebne to raczej jest, chyba że...
Jego Alter Ego Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 lepiej ale i tak bedziewiasto, blisko za blisko już..nie no,nie dla mnie.Tzn JA mogłabym tak napisac,ale TY?dorosły facet?eeetam:)
EWA_SOCHA Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Układ jest pod specjalnym nadzorem specjalnie dla antałów :) porzeczkowych???
M._Krzywak Opublikowano 5 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I tutaj tkwi właśnie cały urok, bo jeżeli to chłop, a w dodatku jest to koszmar, a w dodatku rytm słów coś sugeruje, no nie wiem... Muszę przemyślec to jakoś.
M._Krzywak Opublikowano 5 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Układ jest pod specjalnym nadzorem specjalnie dla antałów :) porzeczkowych??? A są takowi ? Brrrrrr....
Jego Alter Ego Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I tutaj tkwi właśnie cały urok, bo jeżeli to chłop, a w dodatku jest to koszmar, a w dodatku rytm słów coś sugeruje, no nie wiem... Muszę przemyślec to jakoś. w dalszym ciągu uważam że eeetam,jak jakies polucje a nie koszmary,ale to raczej chłopcy nie chłopy.no nie wiem,szkoda bo reszta przednia
EWA_SOCHA Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. porzeczkowych??? A są takowi ? Brrrrrr.... tam brrrr, najlepsiejsze bieszczadzkie trunki - czytaj - nie mam juz wątroby i innych;)
M._Krzywak Opublikowano 5 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I tutaj tkwi właśnie cały urok, bo jeżeli to chłop, a w dodatku jest to koszmar, a w dodatku rytm słów coś sugeruje, no nie wiem... Muszę przemyślec to jakoś. w dalszym ciągu uważam że eeetam,jak jakies polucje a nie koszmary,ale to raczej chłopcy nie chłopy.no nie wiem,szkoda bo reszta przednia No bardzo przepraszam, ale dojrzewanie to koszmary - cera, miłości, feromony, dziewczęta i takie tam okropieństwa. Ale myśle dalej :)
Rekomendowane odpowiedzi