Jego Alter Ego Opublikowano 1 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 w nie wietrzonym pokoju opowiadam dzieciom bajkę o wyjeździe na weekend nadgodzinach też nie wierzą ale akceptują brak alternatywpowtarzasz się kochanie tak samo czeszesz przesładzasz kawę niedługo zaczniesz palcami mocniej badać różaniec z czasem i bunt uchodzi zmywam po tobie talerze nasienie w toalecie ty też widzę wahasz się wciąż jeszcze jestem kobieca czy już tylko żeńska
Jego Alter Ego Opublikowano 1 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 no wiem:) a mi nie,tzn nie do końca..
EWA_SOCHA Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 trzecia strofa the best:) pozdrawiam eva
Jego Alter Ego Opublikowano 2 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 Dzięki Ewo,miałam właśnie wątpliwości czy aby nie za banalna:)cały jakiś taki,ale nie mam pojęcia co z nim zrobić,buzka
pathe Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 kurde nie mam czasu teraz, ale pierwsza strofa tak se, no przestawiłabym bo najpierw się opowiada bajki a potem dzieci idą spać i śnić. chociąz wtedy nie bedzie spójności z drugą. nie wiem, jak będę miała chwilę to wrócę.buzi
zak stanisława Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 Martyno! 2 pierwsze nie pasują za bardzo do pozostałych- świetnych zresztą pozdr, ES
M._Krzywak Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 Będzie co poopiniowac, będzie...
Jego Alter Ego Opublikowano 2 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. soł?
Jego Alter Ego Opublikowano 2 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a są potrzebne w ogóle?
Jego Alter Ego Opublikowano 2 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a ten znowu... :P
ot i anka Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 to o tobie czy o mnie?:P ej, znowu mi się podoba, czemu ja tak nie umim?:(
Jego Alter Ego Opublikowano 2 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 ej,mialo Ci sie nie podobać:)
Rekomendowane odpowiedzi