ewan_mcteagle Opublikowano 1 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 pajęczyna na korytarzu podkreśla otwarte pokoje zamknięte drzwi papier jak suchy pocałunek niewymagającą pustką wskazuje plaże Normandii bardziej poetyckie niż Hirosima jako przygasająca namiętność list i lato wróciły do nadawcy
Lobo Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 papier jak suchy pocałunek To jest ładne. I tylko to. pozdrawiam.;-)
fr ashka Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 duże pole do interpretacji, za to plus na końcu zamieniałabym 'lato i list'- chyba lepiej sie czyta chyba misie podoba, znaczy jest nim coś :) pozdr, fr.ashka ;)
ewan_mcteagle Opublikowano 2 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 Dzięki serdeczne. Pozdrawiam.
Wiktor Desiczewski Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 trzeba tu trochę porozkminiać. użyto mało słów i za to plus. jest tu coś świeżego. mi się podoba. pzdr wiktor
Espena_Sway Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 mnie też coś się w tym wierszu podoba. dużo przestrzeni do interpretacji na + zdrówka Espena Sway :)
Luthien_Alcarin Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 podoba mi się, choć pokombinowałabym z wersyfikacją, no i moze jakieś strofki? ogólnie myśle ze inne graficzne pzredstawienie wzmocniłoby poszczególne wersy i uwypukliło je, stwarzajać :intensywniejszy klimat utworu":) Pozdrawiam Agata
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 Udany tytuł, treść przecież też, trochę tak jakby mój dzisiejszy nastrój. Ja na tak, po prostu.
ewan_mcteagle Opublikowano 3 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 Dzięki za komenty i sugestie. Best regards.
Rekomendowane odpowiedzi