Julia_Tomaszewska Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Nić nawleczonych myśli Zerwał podmuch słowa Rozsypanie: Brzdęk – odbicie od kłamstw Brzdęk – lot w kierunku ust Brzdęk – upadek Nie pozbieram ich Usuwam się w kąt Skarcona [sub]Tekst był edytowany przez Julia_Tomaszewska dnia 29-12-2003 22:28.[/sub]
Beata_Silver Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Bardzo ciekawe symbole, którym nadała Pani nowego, jakże ciekawego znaczenia. Ostatni wers jest dla mnie niepotrzebny, ale w pewnym sensie wzbogaca wiersz. Gdyby zakończyła Pani wiersz na przedostatniej linijce, zmusiłaby Pani do zamyślenia... Pozdrawiam
Izabella_Sendor Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Podoba mi się ten wiersz-zwłaszcza dwa pierwsze wersy-świetne(przepraszam-ale mam już taką chorobę wyrywania z tekstu najfajniejszych wg mnie fragmentów). Naprawdę ciekawie.Pozdrawiam.
Julia_Tomaszewska Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam! Pani Beato dziękuję za uwagę. Jeśli mam pobudzić odbiorcę do myślenia to jestem za. Ostatnia linijka znikęła. Jeśli chodzi o "chorobę wyrywania z tekstu najfajniejszych fragmentów" to skreśliłabym rzeczownik o zabarwieniu pejoratywnym. Dla mnie jest to istotny/miły dodatek. Dziękuję. Pozdrawiam serdecznie.
Julia_Tomaszewska Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam! Pani Beato dziękuję za uwagę. Jeśli mam pobudzić odbiorcę do myślenia to jestem za. Ostatnia linijka znikęła. Jeśli chodzi o "chorobę wyrywania z tekstu najfajniejszych fragmentów" to skreśliłabym rzeczownik o zabarwieniu pejoratywnym. Dla mnie jest to istotny/miły dodatek. Dziękuję. Pozdrawiam serdecznie.
Rekomendowane odpowiedzi