izidor Opublikowano 24 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 między tęczą umysłu a chłodem serca powstają złudzenia dumne jak podobizna króla burzą pewność wykorzystując ogień jedynie do zapłaty ktoś musi zmieniać miejsca prawdy
Mag Ost Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 .. a moje złudzenia ostatnio znalazły sobie nowe miejsce, nosze je cierpliwie w zielonej torbie - błyszczą skuteczną powagą ciekawa jestem tego miejsca "między tęczą umysłu a chłodem serca" - intrygujące - moja torba się poruszyła i coś mi sie wydaje że moje złudzenia wybrałyby się na wycieczkę w Twoje strony..o, już pakują swoje walizki- co ja zrobię bez nich, chyba zatesknię lubie jak wiersz zaprasza do rozmowy, a Twoj mnie zachęcił wielkie dzięki pozdrawiam Magdalena
Emalka Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 bardzo podoba mi sie pierwsz zwrotka. Plasytczna, piękny obraz. +:)
fr ashka Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 pierwsza strofa jest o mnie... i dlatego tylko pierwsza misie podoba- tamte już są o kimś innym ;) pozdr, fr.ashka ;)
Nata_Kruk Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 Hmm.. może lepiej.. powstają dumne złudzenia, bez króla... całość spodobała się, hej..:)
Rekomendowane odpowiedzi