le_mal Opublikowano 21 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 nie ma w tobie już szczerości której zaznałam gdy piliśmy czerwone wino pod baldachimem a pszczoły jak cash cow znosiły nam słodkie nektary już trawą zarosły ogrody wiatr wygania z altany zeschłe liście nie powrócimy do oczek wodnych tylko twoje odbicie w krzywym zwierciadle
EWA_SOCHA Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 zaczynam żałować, że nie potrafię komponować... bo tu trzeba kilku dobrych jazzowych nutek, takich smooth:) a do tego dobra kawa i południe mażnaby jakoś oszukać, przetrwać... pozdrawiam Cię Lilko:) eva
zak stanisława Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 bardzo ładny wiersz, widzę lemalko że wena dopisuje, uspokoiłaś się, wyciszyłaś, jednocześnie tęsknisz, pozdrawiam ciepło ES
Ewa_Kos Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 rozumiem bardzo Cię rozumiem... Pozdrawiam i na tak. EK
Stefan_Rewiński Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jest rzadkością, aby poeta opływał w dobrobyt, a tu niespodziewanie mamy szczerość, czerwone wino, baldachim, słodkie nektary, altana, dojna krowa, wreszcie. Co prawda, producent zwierciadła się nie popisał, pewnie nie przestrzega standardów Unijnych, albo podróba chińska jakaś. Autorka, jednakże, wychodzi obronnym natchnieniem, całe szczęście.
EWA_SOCHA Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 Lilko, tylko nie zbijaj tego zwierciadła - 7 lat... tylko może to lepsze, niz samo odbicie:)
le_mal Opublikowano 21 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja też nie komponuję ale wiele (mam nadzieję)przede mną. Pozdawiam Ewo!
le_mal Opublikowano 21 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stasiu,po burzach przychodzi czas na odrobinę spokoju. Dzięki Ty moje Słoneczko! A czy wena dopisuje?-nie wiem:)
le_mal Opublikowano 21 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ewuś,ślę uśmiech.
le_mal Opublikowano 21 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jest rzadkością, aby poeta opływał w dobrobyt, a tu niespodziewanie mamy szczerość, czerwone wino, baldachim, słodkie nektary, altana, dojna krowa, wreszcie. Co prawda, producent zwierciadła się nie popisał, pewnie nie przestrzega standardów Unijnych, albo podróba chińska jakaś. Autorka, jednakże, wychodzi obronnym natchnieniem, całe szczęście. Stefciu drogi,jak Ty potrafisz mnie zrozumieć:)))))))) pozdrawiam
le_mal Opublikowano 21 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dwa razy zbiłam...i to prawda. pozdrawiam Ewo!
Stefan_Rewiński Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jest rzadkością, aby poeta opływał w dobrobyt, a tu niespodziewanie mamy szczerość, czerwone wino, baldachim, słodkie nektary, altana, dojna krowa, wreszcie. Co prawda, producent zwierciadła się nie popisał, pewnie nie przestrzega standardów Unijnych, albo podróba chińska jakaś. Autorka, jednakże, wychodzi obronnym natchnieniem, całe szczęście. Stefciu drogi,jak Ty potrafisz mnie zrozumieć:)))))))) pozdrawiam Hej!
Miłka Maj Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 już trawą zarosły ogrody wiatr wygania z altany zeschłe liście nie powrócimy do oczek wodnych tylko w krzywym zwierciadle twoje odbicie Otóż to! Nie były to wprawdzie ogrody ale krzywe zwierciadło to samo :)) Bardzo mój, malko, serdeczności/V.
le_mal Opublikowano 22 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 Dzięki.Ach to Miłowanie:) Miłowania kosze!
Stefan_Rewiński Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. albo:"tylko w zwierciadle twoje odbicie krzywe"
le_mal Opublikowano 22 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 Też do zastanowienia. Ale jak ktoś zarzuci,że to on jest wykrzywiony. No tak to nie wina lustra,ale jego.
Stefan_Rewiński Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 No właśnie, jak zwierciadło krzywe, to on cacy.
Miłka Maj Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 propozycja, co by nie był cacy: twoje odbicie - w krzywym zwierciadle
le_mal Opublikowano 22 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 W kropce jestem. I Miłka ma rację,bo zwierciadło daje obraz.
Stefan_Rewiński Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 Może "twoje odbicie -skrzywione w zwięrciadle". 1
Rekomendowane odpowiedzi