Fanaberka Opublikowano 13 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 w koronie lipy gniazdo z czterech patyków napuszony gołąb
zak stanisława Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 skąd wiesz że u mnie właśnie tak jest? i to nad głową nisko!zrobił sobie lotnisko! pozdrawiam ciepło ES
Fanaberka Opublikowano 14 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bo u mnie też tak jest :-) Pozdrawiam, Stasiu.
Cfaniara44 Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 na wielkim słupie gniazdo z siedmiu patyków szyja bociana
Fanaberka Opublikowano 14 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 na domku ciecia gniazdo z dziesięciu mioteł szyja bociana dzięki, Cfaniaro :-)
Cfaniara44 Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 poranna łąka dwie pary czerwonych nóg złowieszczy klekot życie na wsi wpływa kojąco na moją rogatą duszyczkę :) pozdrawiam ciepluteńko m.
Fanaberka Opublikowano 15 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. złowieszczy klekot bocian siada na dachu coś niesie w dziobie :-)
Cfaniara44 Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 ucichło wszystko bocian stoi w gnieździe pisk przerażenia
Fanaberka Opublikowano 16 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pisk przerażenia bocian przyniósł węzełek pachnie pielucha :-) No i co ty na to, Cfaniaro?
Cfaniara44 Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pisk przerażenia bocian przyniósł węzełek pachnie pielucha :-) No i co ty na to, Cfaniaro? hehe dobre, really dobre :D no to ja tak: zrywa się bocian trzepot skrzydeł na wietrze został kłopocik to niekoniecznie jest juz w koncepcji haiku, ale za to jakże na czasie :D pozdrawiam cieplusio m. trza podgadac dzie wuszke, co by mi pokazała jak sie robi, to sie poturlam z radochy, a tak to tyko
Rekomendowane odpowiedzi