Ewa Rajska Opublikowano 13 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 podajesz mi na łyżeczce do spalań nadziei kolejne płomyki słowa buchają wesoło by dumnie przydeptać ostatnią płonną iskierkę z zadowoleniem patrzysz na toczące się góry lodowe a kamykom topnieją wierzchołki
Ewa_Kos Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 ''Co może łyżeczka'' może tak? pozdróweczka jak łyżeczka:))) EK
Espena_Sway Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 pomysł na tytuł - góry też potrafią być słodkie. albo - słodko-gorzkie góry zdrówka Espena Sway :)
zak stanisława Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 podajesz mi na łyżeczce do spalań nadziei kolejne płomyki słowa buchają wesoło by dumnie przydeptać ostatnią płonną iskierkę z zadowoleniem patrzysz na toczące się góry lodowe a kamykom topnieją wierzchołki takie zmiany proponuję z zaskoczenia! pa !
Ewa Rajska Opublikowano 14 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 dzięki serdeczne! hmm..wszyskie pomysły ciekawe. jeszcze kapkę pomyślę:) le malko-już poprawione, dzięki:) pani Stasiu, znając życie to pewnie Michał K. zaraz zacząłby protestować, że przecież górom ciężko się jest toczyć, ale co tam, pani wersja bardziej mi się podoba! jeszcze raz dziękuję za odwiedzinki!! pozddrawiam cieplutko! ER
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 Dla mnie bardziej to ustawienie pani Stasi. Ciekawy pomysł i fikołek w wierszu, czyli plus:) Mój pomysł na tytuł to "Miarka", ale nie będę się upierał:)
Rekomendowane odpowiedzi